Πρόκειται για μια πολύ ωραία δημιουργία την οποία είδαμε για πρώτη φορά στην παρέλαση του Πατρινού Καρναβαλιού 2013!

Η μέδουσα του Group 86 συζητήθηκε όσο λίγα καρναβαλικά άρματα των τελευταίων ετών.

Ο δημιουργός της Πάρης Λαλιώτης, συμμετέχει στην «Εικαστική Εβδομάδα» που άνοιξε τις πόρτες της το βράδυ της Παρασκευής 23 Οκτωβρίου στα Παλαιά Δημοτικά Λουτρά.

Η καρναβαλική επιτροπή με την υποστήριξη του Πολιτιστικού Οργανισμού του Δήμου Πατρών – Κοινωφελούς Επιχείρησης «Καρναβάλι Πάτρας» διοργανώνει την εικαστική εβδομάδα η οποία περιλαμβάνει έργα ζωγραφικής, γλυπτά, καλλιτεχνικές φωτογραφίες και γενικότερα εικαστικές δημιουργίες ταλαντούχων καλλιτεχνών.

Τα έργα εντυπωσίασαν από την 1η κιόλας ημέρα...


Τα έργα που θα έχουν την δυνατότητα να απολαύσουν οι Πατρινοί το διάστημα αυτό της μιας εβδομάδας που θα διαρκέσει η έκθεση δεν είναι απαραίτητο να έχουν αναφορά στο θέμα της αποκριάς ή το καρναβάλι. Όμως πολλά από αυτά τα έργα αναμένονται να συνδέονται και να έχουν άμεση σχέση με αυτό, καθώς αποτελεί ένα βασικό στοιχείο της έμπνευσης των καλλιτεχνών, αλλά και της ίδιας της ζωής της πόλης.

Συμμετέχουν οι καλλιτέχνες: Χάρης Αναγνωστόπουλος, Σάκης Πεφτίκογλου, Κατερίνα Γκατζούνα, Βασίλης Καραβασίλης, Χρήστος Καραγκούνης, Ντούλη Δημητροπούλου, Αντώνης Παπαντωνόπουλος, Κίττυ Σταγκοπούλου, Χάρης Βελαώρας, Σταύρος Γκουρνέλος, Ένο Σκονδράνι, Πόπη Αλιβιζάτου, Πάρης Λαλιώτης, Νίκος Πρέσσας, Νάντια Στεφανοπούλου, Δημήτρης Βούρτσης, Κώστας Μπαλάσης, Νίκος Νικολάου.

Την διοργανωτική ευθύνη, έχουν τα μέλη της Κριτής Επιτροπής: Χάρης Αναγνωστόπουλος, Περικλής Βασιλόπουλος, Νέλλη Δημησιάνου, Κατερίνα Γκατζούνα, Σάκης Πεφτίκογλου, Βάλλια Ζωντανού.

δεν περιγραφω..........αλλο ! #g86

Posted by Christos Kanelis on Σάββατο, 24 Οκτωβρίου 2015