Μπορεί το «Πρόσωπο» να σταμάτησε την λειτουργία του πριν λίγο καιρό, όμως οι άνθρωποι του Κέντρου Δημιουργικής Απασχόλησης της Κίνησης «Πρόταση» παραμένουν ενεργοί και δραστήριοι.

Δεν θα μπορούσαν έτσι να μείνουν με σταυρωμένα τα χέρια. Δημιούργησαν με βάση το περιοδικό «Πρόσωπο» και στην προσπάθεια τους να συνεχίσουν την πορεία του, με διαφορετικές όμως μορφές, ένα νέο έντυπο.

«Το Προσωπάκι», το πρώτο τεύχους του οποίου είναι έτοιμο. Πρόκειται για ένα φρέσκο και νεανικό περιοδικό που ετοιμάστηκε από τους εμψυχωτές και τα παιδιά του προγράμματος «ΠΛΟΥΤΟΣ» (Παιδαγωγική Λειτουργία Ομάδων ένα Υποδειγματικό Ταξίδι στην Ουσιαστική Συνύπαρξη).  

Συντονίστρια και εμψυχώτριες του Προγράμματος είναι η Αγγελική Πασσά, η Γιούλη Δροσοπούλου και η Γιαζκουλίδου Μαρία. Η συντακτική ομάδα του «Προσωπάκι» κατάφερε να αναπτύξει το νεανικό κομμάτι του «Προσώπου», κάτι που κατά καιρούς είχε εκφραστεί ως ανάγκη.

Η συντακτική ομάδα του νέου περιοδικού ευελπιστεί το «Προσωπάκι» να κυκλοφορεί ηλεκτρονικά αλλά και με μικρή έντυπη έκδοση σε τακτικά χρονικά διαστήματα.

Σημειώνουμε ότι το πρόγραμμα «ΠΛΟΥΤΟΣ» χρηματοδοτείται από την Ισλανδία, το Λιχτενστάιν και τη Νορβηγία στο πλαίσιο του προγράμματος «Είμαστε όλοι Πολίτες», το οποίο είναι μέρος του συνολικού Χρηματοδοτικού Μηχανισμού του ΕΟΧ για την Ελλάδα, γνωστού ως EEA Grants.

Διαχειριστής Επιχορήγησης του Προγράμματος είναι το  Ίδρυμα Μποδοσάκη. Στόχος του προγράμματος είναι η ενδυνάμωση της κοινωνίας των πολιτών στη χώρα μας και η ενίσχυση της κοινωνικής δικαιοσύνης, της δημοκρατίας και της βιώσιμης ανάπτυξης.