Οποιαδήποτε νύφη και αν ρωτήσεις τι θυμάται από τις προετοιμασίες του γάμου, θα σου πεί τα μαραθώνια τηλεφωνήματα, τα ξενύχτια στον υπολογιστή, την κούραση και το άγχος...

Αξίζει άραγε την χαρά σου είτε είσαι νύφη είτε βαπτίζεις ή ακόμα και αν θέλεις να κάνεις ένα party για το μικρό σου να την επισκιάσει η ταλαιπωρία και το αδιέξοδο που ενδεχομένως να βρεθείς;

Η Ελίνα Φρούντα είναι μια «ψαγμένη» weeding planner που πρόσφατα δημιούργησε έναν πολύ όμορφο χώρο στην Κάτω Αχαΐα.

Το «Μοναδικές στιγμές και Όνειρα» τα λέει όλα από το όνομα... Εκεί γίνονται οι ιδέες σου πράξεις και τα όνειρα σου, αληθινά.

Με λίγα λόγια ένα μαγαζί που αναλαμβάνει γάμο-βάπτιση, διακόσμηση, παιδικά parties, γιορτές, γενέθλια και «εμπιστευτικές αποστολές» που θα σας εξηγήσουμε στην συνέχεια!


Χειροποιητες δημιουργίες!

Στον πολύ γλυκό χώρο του «Μοναδικές στιγμές και Όνειρα» θα βρείτε ολοκληρωμένα πακέτα γάμου και βάπτισης, λαμπάδες, στέφανα, σετ δίσκου – ποτήρια – καράφες, βιβλία ευχών και οτιδήποτε χρειάζεται για να είναι η πιο όμορφη μέρα της ζωής σας ακόμα ομορφότερη!

Εμπνευσμένες χειροποίητες δημιουργίες όπως παιδικές κορδέλες και τουρτοπάνες – Diepercakes, μπαλόνια και ιδιαίτερα δωράκια για νεογέννητα και για μωρά που σας βγάζουν από την δύσκολη θέση να επιλέξετε τι θα στείλετε ή τι θα πάρετε στους νέους γονείς κατά την επίσκεψή σας.

Με ένα τηλέφωνο, η ιδιοκτήτρια αναλαμβάνει να στείλει δωρεάν τα δωράκια σας όπου και αν θέλετε...


Παιδικά parties

Η Ελίνα έχει προχωρήσει ένα βήμα παρακάτω!

Έχει «γνωριμίες» με κλόουν που τους στέλνει στο party σας μαζί με μπαλόνια με ήλιον και συνθέσεις που θα εντυπωσιάσουν μικρούς και μεγάλους.

Τα παιδικά parties ποτέ δεν ήταν εύκολη υπόθεση, ιδιαίτερα αν έχεις στόχο να ευχαριστήσεις τους λιλιπούτιους καλεσμένους σου.


Είδη δώρων

Για όσους τώρα ο γάμος είναι υπόθεση που ακόμα αργεί ή δεν σας βλέπουμε σύντομα στην εκκλησία σε οποιονδήποτε ρόλο, στο νέο κατάστημα στην Κ. Αχαΐα θα βρείτε δωράκια ξεχωριστά και έξυπνα.

Επειδή Χριστούγεννα έρχονται και τα γούρια όπως και τα διακοσμητικά χώρου είναι πολύ «must» κάντε μια βόλτα στον νέο χώρο στην Κ. Αχαΐα.

Θα δώσουν στους φίλους και στα αγαπημένα σας πρόσωπα μεγάλη χαρά!


 

Καλά τα όνειρα όμως μην «πονέσει» και η τσέπη μας!

Το νέο κατάστημα είχε εξ’ αρχής την φιλοσοφία που έχει να κάνει με το εξής τρίπτυχο, «ποικιλία, ποιότητα και οικονομία».

Οι τιμές είναι πολύ καλές και το γεγονός πως όλη η ομάδα του «Μοναδικές στιγμές και όνειρα» είναι εδώ και πολύ καιρό στην αγορά, σου εξασφαλίζει αυτομάτως την δυνατότητα να έχεις αυτό που θέλεις σε «φιλικές τιμές».

Εμπιστεύσου τους ανθρώπους που ξέρουν πως να σε ευχαριστήσουν και με καλή διάθεση και ευγένεια θα κάνουν τα «δύσκολα» εύκολα για εσένα.


Μια μικρή γεύση από το ολοκαίνουργιο κατάστημα: