Το Body House Club δεν είναι απλώς ένα γυμναστήριο, είναι ένα κέντρο σύγχρονης αισθητικής και ο απόλυτος χώρος, όπου η ευεξία είναι φιλοσοφία ζωής.

Για ακόμη μία χρονιά ξεκίνησε δυναμικά τη νέα σεζόν και σας καλεί μαζί του στο πιο ''fitness'' ταξίδι του χειμώνα. Δε χρειάζεται να περιμένεις να φτάσει το καλοκαίρι για να ξεκινήσεις, τώρα είναι η ευκαιρία σου! Πάρε την παρέα σου και έλα στη Νέα Εθνική Οδό (ΝΕΟ) Πατρών Αθηνών 13Α, για να γνωρίσεις από κοντά αυτήν την ξεχωριστή εμπειρία. Εκεί θα σε υποδεχθούν οι διαπιστευμένοι trainers του γυμναστηρίου, έτοιμοι να σε μυήσουν στα δικά τους fit μυστικά και να σου δώσουν κίνητρο για να κερδίσεις το... στοίχημα.

Αρκεί μία μόνο επίσκεψη στις σύγχρονες εγκαταστάσεις του 5όροφου γυμναστηρίου, με 3 αίθουσες ομαδικών προγραμμάτων, 3 διαφορετικά μαθήματα ανά ώρα και 87 ώρες ομαδικών μαθημάτων την εβδομάδα, για να πειστείς πως πρέπει να κάνεις την εγγραφή σου σήμερα κιόλας, αφήνοντας τη δικαιολογία ''δεν έχω χρόνο'' ή ''δε βολεύουν οι ώρες''. Την αξιοπιστία του Body House ενισχύουν τα μηχανήματα εκγύμνασης που έχουν όλα την υπογραφή της TECHNOGYM, αλλά και το γεγονός πως διαθέτει το μεγαλύτερο χώρο αερόβιων μηχανημάτων πανελλαδικά.Δεν πείστηκες ακόμη; Μήπως οι σούπερ προσφορές για συνδρομές που σου παρέχει το Body House σε κάνουν να αλλάξεις γνώμη;

Ρίξε μία ματιά στα 3 ελκυστικά πακέτα που δημιούργησε το Body House Club…

3μηνη συνδρομή με 95 ευρώ

6μηνη συνδρομή με 155 ευρώ

Ετήσια συνδρομή 270 ευρώ

Καλύτερα να βιαστείς γιατί η προσφορά αυτή λήγει το Σάββατο 17/10!