Το Fisico έκλεισε δύο δυναμικά χρόνια στο χώρο του fitness στη Πάτρα και το γιόρτασε το Σάββατο το βράδυ σ' ένα party που τα συνδύασε όλα... από σαμπάνιες και γλυκά, μέχρι πολλές εκπλήξεις με δώρα!

Μπορεί ο καιρός να τα έκανε μούσκεμα και τελικά το party να μην έγινε στο roof garden με την υπέροχη θέα, αλλά η καλή διάθεση δεν επηρεάστηκε καθόλου. Μόλις έσβησαν τα κεράκια δόθηκε το σύνθημα!

Όλοι φορούσαν τα καλά τους και σε μία από τις αίθουσες όπου πραγματοποιούνται τα ομαδικά προγράμματα στήθηκε γιορτή με μπουφέ, ποτό, αμέτρητα fisico-μπαλόνια και η ατμόσφαιρα σε τίποτα δε θύμιζε τις καθημερινές μέρες, που σε εκείνη τη συγκεκριμένη αίθουσα, γυμναστές και ασκούμενοι πραγματικά τα ''δίνουν όλα'' για να πετύχουν το level up.


Βέβαια, παρά τη γιορτινή διάθεση δε θα μπορούσαν να λείπουν και μικρές δόσεις παρουσίασης από τα ομαδικά προγράμματα που πρόκειται να συμβούν το χειμώνα. Ήταν μία πραγματικά μικρή γεύση, γιατί μόνο όταν το ζήσεις από κοντά μπορείς να καταλάβεις το συναίσθημα, το ζήλο και την ενέργεια που σου μεταδίδουν όλοι οι trainers.

Όσοι έχετε πάει, γνωρίζετε πολύ καλά τι θα πει Fisico Gym και Fisico team. Όσοι πάλι δεν έχετε πάει, μη χάνετε καιρό και νιώστε μια ξεχωριστή εμπειρία που θα σας αλλάξει όχι μόνο τρόπο άσκησης, αλλά και τρόπο ζωής!

Live Happy - Be Active - Level Up και... Χρόνια πολλά Fisico Gym!