Χιλιάδες πολύτιμες πέτρες και χρυσός 18 καρατίων συνθέτουν τα πανάκριβα εσώρουχα των περίπου 1,7 εκατ. ευρώ, τα οποία δικαιολογημένα χρειάζονται σωματοφύλακα κατά την παρουσίασή τους στη Σιγκαπούρη.

Τα εσώρουχα είχαν πρωτοφορεθεί από την Αντριάνα Λίμα και την Αλεσάντρα Αμπρόσιο και αυτή την εβδομάδα παρουσιάστηκαν στο JewelFest της ασιατικής χώρας, που εκθέτονται τα καλύτερα κομμάτια πάνω από 42 σχεδιαστών.


Τα πανάκριβα εσώρουχα είχαν κατασκευαστεί από το κοσμηματοπωλείο Mouawad και χρειάστηκαν πάνω από 1.380 ώρες δουλειάς, ενώ χρησιμοποιήθηκαν 16.000 ρουμπίνια, διαμάντια και ζαφείρια.

Τα «Fantasy Bras» ήταν μέρος του show της Victoria's Sectret το 2014, με τα θρυλικά μοντέλα Αμπρόσιο και Λίμα να έχουν την τιμή να τα φορέσουν.


Τα εσώρουχα της σειράς «Fantasy Bra» φημίζονται για το υπέρογκο και δικαιολογημένο λόγω υλικών κόστος τους. Το πιο ακριβό από αυτά κατέχει το ρεκόρ Guiness ως το πιο ακριβό που έχει παραχθεί ποτέ. Αυτό το κόσμημα-εσώρουχο έχει φορέσει η Ζιζέλ Μπούντχεν σε show του 2000, το οποίο κόστιζε περίπου 13.225.000 ευρώ.