Στις 23 Οκτωβρίου ανοίγει η πολυεθνική αλυσίδα εσωρούχων Hunkemoller!

Στην καρδιά της εμπορικής Πάτρας, στον πεζόδρομο της Αγίου Νικολάου στο γνωστό νεοκλασικό κτίριο δίπλα σε Nike, Marks & Spencer, θα ανοίξει σύντομα ένα μεγάλο πολυκατάστημα...

Τα εγκαίνια πλησιάζουν και είναι πολύ πιθανόν να επαναληφθούν σκηνές "H&M" αφού οι 100 πρώτοι πελάτες θα κερδίσουν ένα σουτιέν...


Όπως μπορείτε να δείτε από την φωτογραφία του εξωφύλλου, η είσοδος (πρώην Vardas) καλύπτεται με γιγαντοφωτογραφία ημίγυμνων μοντέλων σε party mood, ενώ το κατάστημα αναζητά προσωπικό.

Hunkemoller σημαίνει τεράστια γκάμα σε fashion & basics εσώρουχα, αθλητική συλλογή, νυχτικά και μαγιό, καθώς και αξεσουάρ και καλλυντικά, σε ανταγωνιστικές τιμές. 

Είναι μια από τις πιο εξειδικευμένες εταιρίες εσωρούχων στο κόσμο με παρουσία σε 17 χώρες μέσω ενός δικτύου 650 καταστημάτων διεθνώς. Σε Ελλάδα και Κύπρο εξαπλώνεται με τη μέθοδο franchise, με την Πάτρα να αποτελεί τον πρώτο της σταθμό.

Μιλάμε για ολλανδικό κολοσσό που συγκαταλέγεται στα 500 brands franchise παγκοσμίως. Επιμένει πως ξέρει να μας διαλέξει το τέλειο σουτιέν σε εφαρμογή, μέγεθος και στυλ και μάλιστα θα μας κάνει ένα δώρο τη βραδιά των εγκαινίων! Δαντελίτσες, φιογκάκια, κορδέλες και pin up αισθητική υπόσχονται να μας ζεστάνουν τις πρώτες κρύες νύχτες του χειμώνα!