Για μαθηματικός ξεκίνησε, αλλά τελικά τον κέρδισε η μουσική για τα καλά και έτσι φέτος ο Μίλτος Πασχαλίδης συμπληρώνει αισίως 20 συνεχή χρόνια προσωπικής δισκογραφίας. Ένα τέτοιο γεγονός δεν μπορεί παρά να γιορταστεί.

Στις 16 Οκτωβρίου η Αίθουσα Αίγλη στη Πάτρα, θα μεταμορφωθεί σε ένα μεγάλο μπαλκόνι, για να χωρέσει φίλους εγκάρδιους κι αγαπημένους.

Όσους συμπορεύτηκαν και τραγούδησαν μαζί κάποιες νότες και λόγια από τα τραγούδια αυτής της εικοσαετίας. Αυτό που φέρνει μαζί της η πρώτη εικοσαετία είναι μια σειρά από σπουδαίες μπαλάντες - κάποιες πιο ηλεκτρισμένες - μερικά δυνατά λαϊκά που εξέφρασαν το μη προφανές και τίτλοι που αποτέλεσαν την μουσική υπόκρουση μιας μεθυσμένης πορείας: Η μόνη μου πατρίδα είναι ο χρόνος, Κακές συνήθειες, Παραμύθι με Λυπημένο τέλος, Στα είπα όλα, Τα μπλουζ της άγριας νιότης, Ηράκλειο - Καλαμάτα, Απουσία, Σου τηλεφωνώ, Βυθισμένες άγκυρες.

Όσο ηχηρές οι παρουσίες, άλλο τόσο και οι απουσίες των φίλων: Δημήτρης Μητροπάνος, Άλκης Αλκαίος, Μάνος Ξυδούς, Μάριος Τόκας. Θα είναι κι αυτοί παρόντες μέσα από τα τραγούδια τους.


Μίλτος Πασχαλίδης-Κακές Συνήθειες (Απίστευτη Εκτέλεση Live)

Αν η «μόνη μας πατρίδα είναι ο χρόνος», η Παρασκευή 16 Οκτωβρίου είναι η επιστροφή σ' αυτή την πατρίδα και μια βόλτα στις πιο όμορφες γωνιές της, στα πιο συγκινητικά παράθυρα της. «Τα χρόνια, από μόνα τους, ίσως και να μην έχουν σημασία. Σημασία έχει με ποιους τα μοιράζεσαι».

Προπώληση εισιτηρίων προς 10 €

(Discover & Mousikon cafe στη Πλατεία Όλγας)

Ταμείο την ημέρα της συναυλίας 13 €

Πληροφορίες - κρατήσεις: 6972807170


Μίλτος Πασχαλίδης - Στα είπα όλα