Πατρινή υπόθεση το βάθρο της κατηγορίας ebike στον αρκετό τεχνικό αγώνα της Σαλαμίνας που έγινε το Σαββατοκύριακο.

Συγκεκριμένα την πρώτη θέση την πήρε ο Νίκος Ανδρεόπουλος ανεβαίνοντας στο βάθρο και κάνοντας μία αρκετά καλή κούρσα που έδειξε ότι βρίσκεται σε εξαιρετική αγωνιστική κατάσταση και ότι είναι έτοιμος για μεγάλα και σημαντικά πράγματα την φετινή χρονιά.

Η μεγάλη έκπληξη του αγώνα δεν ήταν αυτή. Η μεγάλη έκπληξη ήταν ότι την δεύτερη και την τρίτη θέση πήραν αντίστοιχα ο 11χρονος Κωνσταντίνος Σάκκος και o πατέρας του, ο γνωστός Πατρινός επιχειρηματίας Γιώργος Σάκκος. Αξίζει να σημειωθεί ότι πατέρας και γιoς ήταν η πρώτη φορά που πήραν μέρος σε τέτοια κατηγορία.

Ο νικητής του αγώνα ο Πατρινός πρωταθλητής, Νίκος Ανδρεόπουλος μιλώντας στο patrasevents. gr τόνισε τα εξής: «Ήταν ένας πραγματικά απολαυστικός αγώνας σε μια καταπληκτική διαδρομή, μέτριας τεχνικής δυσκολίας και σε ένα αρκετά όμορφο περιβάλλον όπου με έκαναν να απολαύσω την διαδρομή με τη βοήθεια του Haibike Xduro rx 29, το οποίο ευγενικά μου παραχωρήθηκε από την Electric rev by Helma. Την ευχαριστώ για όλη την βοήθεια που μου παρείχε.  

Φυσικά αν και το ποδήλατο ήταν μονής ανάρτησης σε αντίθεση με τις απαιτήσεις του πετρώδες τερέν δεν παρουσίασε το παραμικρό πρόβλημα». Το ραντεβού ανανεώνεται για τις 18 αυτού του μήνα σε αγώνα MTB ebike στην Καρδάμυλη.