Έχουν περάσει τέσσερα χρόνια από τον θάνατο του Πατρινού Παναγιώτη Βασιλάκη, σε τροχαίο που είχε γίνει στην Ουκρανία.

Πρόκειται για τον 30χρονο Πατρινό που είχε κάνει δεκάδες ταξίδια στο εξωτερικό, τραβώντας από αυτά χιλιάδες φωτογραφίες. Η οικογένεια του αποφάσισε, τιμώντας την μνήμη του, να διοργανώνει έκθεση με τις φωτογραφίες του Παναγιώτη, τα έσοδα από την οποία θα διατεθούν στην ΜΚΟ «Αγκαλιά», για την στήριξη των προσφύγων στη Λέσβο.

Η έκθεση θα περιλαμβάνει φωτογραφίες από τα ταξίδια του Παναγιώτη Βασιλάκη, το διάστημα 2006 -20011. Εικόνες μέσα από τα ταξίδια του σε μέρη όπως η Αλγερία, η Τυνησία, ο Καναδάς, οι ΗΠΑ, αλλά κυρίως από τις χώρες των Βαλκανίων τις οποίες λάτρευε και είχε πάει αρκετές φορές.

Η έκθεση και ο φιλανθρωπικός της σκοπός έρχεται για να ταυτίσει τους πρόσφυγες με τους ταξιδευτές και το ταξίδι που κάνουν για μία καλύτερη ζωή. Οι φωτογραφίες θα εκτεθούν το Σάββατο 3 ως και την Κυριακή 4 Οκτωβρίου, χώρο ΠΟΠ ΧΟΡΝ (Κολοκοτρώνη 65)  στην Πάτρα από τις 12  το μεσημέρι και μετά.  Να σημειωθεί ότι το Σάββατο το βράδυ διοργανώνεται στο χώρο της έκθεσης πάρτι σε balkan ήχους από τον Παναγιώτη Χριστόπουλο (cj turtle).

Όποιος θέλει και μπορεί να καταθέσει χρήματα για τους σκοπούς της ΜΚΟ «Αγκαλιά» έχει την δυνατότητα να το κάνει  με την ένδειξη “PANVAS”, στο λογαριασμό: ΜΚΟ «Αγκαλιά», Alpha Bank - IBAN: GR5401405990599002101026620. BIC-Swift Code: CRBAGRAA.