Η φωτογράφος Katia Repina συνάντησε για πρώτη φορά την Marta, μια Ισπανίδα ηθοποιό ερωτικών ταινιών, όταν εκείνη ήταν 23 ετών την εποχή δηλαδή που έκανε τα πρώτα της βήματα στη βιομηχανία του πορνό. Για τα επόμενα δυο χρόνια, οι δυο γυναίκες «ξέχασαν» ότι είναι φίλες και συνεργάστηκαν προκειμένου να καταγραφεί η προσωπική και επαγγελματική ζωή της Marta από το φακό της katia. Οι εικόνες που βλέπετε, αποτελούν μέρος από το πρότζεκτ της φωτογράφου, «Llámame Marta».

H Repina ήρθε σε επαφή με τη βιομηχανία των ερωτικών ταινιών, όταν βρέθηκε σε ένα μεγάλο φεστιβάλ στη Βαρκελώνη και όσο ενημερωνόταν για τη δημιουργία τέτοιων ταινιών, τόσο πιο πολύ «χωνόταν» στα άδυτα του χώρου. Ταυτόχρονα, άρχισε να αποκτά επαφές και με τους ανθρώπους που εργάζονται μπροστά και πίσω από τις κάμερες. Όπως αναφέρει το newsbeast η φωτογράφος ξεχώρισε τη Marta από τους υπόλοιπους συναδέλφους της, γιατί ήταν φιλική, ειλικρινείς και γήινη. Η Repina έστησε το φακό της τόσο στα πλατό των ταινιών όπου συμμετείχε όσο και στο σπίτι της που μοιραζόταν με τον σύντροφό της ή στο γυμναστήριο που επισκεπτόταν συχνά.

«Πάντα πηγαίνω στο γυμναστήριο… Οι άνθρωποι έρχονται και φεύγουν από τη ζωή σου, εκτός από την οικογένειά σου και μερικούς αγαπημένους φίλους…», ανέφερε η Marta η οποία όταν ήταν νεότερη συμμετείχε σε διαγωνισμούς μπόντι μπίλντινγκ.