Μπορεί να νιώθουμε ότι τον γνωρίζουμε πολύ καλά, μέσα από τους πρωταγωνιστικούς του ρόλους σε ταινίες με μεγάλη εμπορική επιτυχία, όπως το Grease και το Pulp Fiction, αλλά στην πραγματικότητα, πόσο καλά γνωρίζουμε τον Τζον Τραβόλτα;

Με αφορμή τα 59α γενέθλια του, στις 18 του Φεβρουαρίου, ψάξαμε και βρήκαμε έξι σημεία της ζωής του, σύμφωνα με το koolnews, τα οποία είναι άγνωστα στο μεγαλύτερο μέρος του κοινού του!

1) Δεν έχει τελειώσει το σχολείο

Ο Τζον Τραβόλτα, αποφάσισε στα 16 του χρόνια να αφήσει το σχολείο για να αφιερωθεί με όλη του την ψυχή στο κυνήγι το ονείρου του, να γίνει ηθοποιός. Και τα κατάφερε. Ποτέ, όμως, δεν επέστρεψε για να πάρει το απολυτήριό του.

2) Παραλίγο να ήταν θύμα αεροπορικού ατυχήματος

Κατά τη διάρκεια μιας πτήσης του με το ιδιωτικό του αεροπλάνο, το 1992, ο πιλότος διαπίστωσε πως είχαν υποστεί ολοκληρωτικό βραχυκύκλωμα των ηλεκτρικών! Το αποτέλεσμα ήταν, να κοντέψουν να χτυπήσουν ένα άλλο αεροπλάνο το οποίο πετούσε στην κοντινή περιοχή, αλλά για καλή τύχη και τον δύο, κατάφεραν να προσγειωθούν σώοι και αβλαβείς.

3) Η αδερφή και η μητέρα του έχουν παίξει μικρούς ρόλους στις ταινίες του

Τα δύο αγαπημένα του πρόσωπα, η μητέρα του και η αδερφή του, έχουν συμμετέχει και εκείνες στην ταινία του «Πυρετός στο Σαββατόβραδο» σε υποστηρικτικούς ρόλους.

4) Έβγαινε με ηθοποιό 17 χρόνια μεγαλύτερή του


Το 1976, ο Τραβόλτα ερωτεύτηκε την επίσης ηθοποιό και συμπρωταγωνίστρια του στην ταινία «The Boy in the Plastic Bubble», Diana Hyland. Η συγκεκριμένη ηθοποιός ήταν 17 χρόνια μεγαλύτερη από τον νεαρό, τότε, Τραβόλτα, η οποία μάλιστα, έφυγε από τη ζωή ένα μόλις χρόνο αργότερα.

5) Ήθελε να δώσει στην κόρη του όνομα από αεροπορική εταιρεία!

Το όνομα που ήθελε αρχικά να δώσει ο Τραβόλτα στην κόρη του ήταν Qantas, προερχόμενο από την Qantas Airways! Ευτυχώς για το κορίτσι, η γυναίκα του, Κέλι Πρέστον, του άλλαξε τη γνώμη του και ονόμασαν την κόρη τους Έλλα.

6) Μετανιώνει που απέρριψε το ρόλο του στο «Σικάγο»

Όταν ο Τζον Τραβόλτα ερωτήθηκε για ποιον ρόλο μετανιώνει που το απέρριψε, δεν σκέφτηκε καθόλου πριν δώσει την τελική του απάντηση: Συμμετοχή στο μιούζικαλ Σικάγο, το οποίο και έκανε τεράστια επιτυχία!