Αν έχεις σκύλο και δεν έχεις καταφέρει ακόμη να του λες "κάτσε" και να κάθεται, για να τον βγάλεις μια παρουσιάσιμη φωτογραφία, μην ανησυχείς. Βρέθηκε η λύση!

Δεν είναι και το ευκολότερο πράγμα στον κόσμο να εκπαιδεύσεις έναν σκύλο να ποζάρει για φωτογραφίες. Ειδικά όταν δεν μπορεί να καταλάβει το γιατί.

Σε περίπτωση όμως που επιθυμείς τόσο πολύ να βγάλεις μια selfie με τον σκύλο σου, στην οποία θα είστε και οι δύο "κύριοι" (ή κυρίες), ένα νέο, έξυπνο εργαλείο, έρχεται για να σου λύσει τα χέρια.

Πρόκειται για το Pooch Selfie, δηλαδή έναν μικρό μηχανισμό ο οποίος εφάπτεται σε smartphones και tablets, και με τις δύο "δαγκάνες' του, κρατά πάνω από το smartphone σου, ένα... μπαλάκι.

Ο λόγος προφανής: υπάρχει σκύλος που βλέπει μπαλάκι και δεν καρφώνει πάνω του το βλέμμα του;
Εδώ υπάρχουν σκυλιά που ξέρουν να παίζουν μόνα τους fetch .

Έτσι και με το Pooch Selfie, o σκύλος μένει συγκεντρωμένος στο αγαπημένο του αντικείμενο την ώρα που εσύ παλεύεις να κάτσεις δίπλα του για να βγάλετε μια εμφανίσιμη φωτογραφία, και όλοι μένουν ευχαριστημένοι και χαρούμενοι.

Για το προϊόν έχει ξεκινήσει εκστρατεία στην υπηρεσία Kisckstarter, και όπως αναφέρει το path/finder ήδη έχουν συγκεντρωθεί σχεδόν 20 χιλιάδες δολάρια, προκειμένου να ξεκινήσει η παραγωγή του, αν και ο στόχος των δημιουργών του ήταν μόλις 9 χιλιάδες.

Μάλλον είναι πολλοί εκείνοι που πασχίζουν για μία selfie με το σκυλάκι τους!


Να, πώς λειτουργεί το Pooch Selfie