Δυναμικά ετοιμάζεται να μπει στην νέα αγωνιστική σαιζόν ο Πατρινός ποδηλάτης Νίκος Ανδρεόπουλος.

Ο ποδηλάτης που έχει σαρώσει τα τελευταία χρόνια τα μετάλλια στους αγώνες mountain bike, έχοντας καθιερωθεί στο cross country και πρωτοπορώντας σε μία νέα κατηγορία για την χώρα, αυτή του e-bike, φέτος θα δοκιμάσει τις δυνάμεις του και σε ένα άλλο αγώνισμα, διαφορετικό, που έχει ακόμα μεγαλύτερη αδρεναλίνη.

Θα πάρει μέρος σε αγώνες downhill, χωρίς φυσικά να εγκαταλείψει το mtb στο οποίο, με συνέπεια και δουλειά, έχει εξελιχθεί σε έναν από τους καλύτερους του είδους σε όλη την επικράτεια.

Οι αγωνιστικές υποχρεώσεις ξεκινούν από την ερχόμενη Κυριακή καθώς εν όψει του διεθνή τριημέρου, θα πάρει μέρος στην κατηγορία e bike. Στη συνέχεια πάλι στην ίδια κατηγορία, την 1 Νοεμβρίου, θα λάβει μέρος στον γύρο του Ταϋγέτου, ενώ στις 11 Οκτώβρη υπάρχει ο αγώνας της Καρδάμυλης, με τον ίδιο να διαγωνίζεται, πάντα στην ίδια κατηγορία.


Ο ίδιος τονίζει μιλώντας στο patrasevents.gr: «Είμαι πλέον ένας φανατικός ακόλουθος αυτής της νέας κατηγορίας, η καθιέρωση στην οποία είναι μέσα στους στόχους μου για τη νέα χρονιά. Παράλληλα ένας νέος τομέας που θα μπω αγωνιστικά, είναι αυτός του Downhill με συμβατικό ποδήλατο οπού ενδεχόμενος να ακολουθήσω και το Πανελλήνιο κύπελλο.

Όσον αφορά τη νέα σεζόν στόχος μου είναι να πάρω όσες περισσότερες διακρίσεις γίνεται στο e- bike, αλλά και να να εξελίξω αρχικά τις οδηγικές μου ικανότητες στο downhill, ώστε να μπω δυναμικά και σε αυτόν τον αγωνιστικό τομέα. Όλα αυτά φυσικά με την υποστήριξη του μεγάλου χορηγού μου, της Electric rev By Helma, εισαγωγέα των ποδηλάτων της Haibike, με τα οποία αγωνίζομαι».