Μάθε τις σεξουαλικές προτιμήσεις του λοιπόν, πριν ακόμη κατεβεί το... εσώρουχο του.

ΚΡΙΟΣ - Οποιαδήποτε σεντόνια/δεν έχει προτίμηση

Αυτόν τον άνδρα δεν τον ενδιαφέρει, αν τα σεντόνια του είναι από σατέν, είναι συνθετικά ή αν ταιριάζουν μεταξύ τους, απλά πήρε μόνο τα χρώματα ή το σχέδιο που του άρεσε περισσότερο και τα έβαλε στο κρεβάτι του. Ξέρει τι θέλει, είναι πρόθυμος να ζήσει με αυτή την απόφασή του και δεν σπαταλά χρόνο να συνδεθεί με πράγματα ή ανθρώπους. Παίρνει ό, τι χρειάζεται, όταν το χρειάζεται και έχει μια άσβεστη δίψα για σεξ. Οπότε, αν δεν είσαι πρόθυμη να συμβαδίσεις, θα μπορούσε να γίνει το ευαίσθητο σημείο στη σχέση σας.

ΤΑΥΡΟΣ - Σεντόνια από βαμβάκι/σατέν

Κλασικός μεν, αλλά λάτρης της υψηλής ποιότητας θα επιλέξει την καλύτερη κατηγορία των βαμβακερών σεντονιών, τα όποια είναι ιδιαίτερα απαλά στην αφή, με λεία επιφάνεια και αφήνουν μια μεταξένια αίσθηση. Οι μαξιλαροθήκες με κομψό βολάν θα είναι τοποθετημένες επίσης διακριτικά. Εάν και με αυτή την επιλογή του φαίνεται λιγάκι μαλθακός, έχε υπόψη σου ότι μεν θα σε αφήσει να αναλάβεις τα ηνία, αλλά ο ίδιος θα καθοδηγήσει τη «βόλτα». Είναι αρκετά πρακτικός και αξιόπιστος και διαθέτει μια ισχυρή σεξουαλική ορμή, αν και συνήθως είναι πολύ ευαίσθητος. Λαχταρά να αγγίξει και να αγγιχτεί και ανάμεινε να σε ικανοποιήσει, αλλά μην περιμένεις κάτι πολύ εξωπραγματικό.

ΔΙΔΥΜΟΙ - Σεντόνια με σούπερ ήρωες

Αν η παλιά παροιμία για τον εγκέφαλο που είναι το πιο σέξι όργανο του σώματος είναι αλήθεια, τότε αυτός θα μπορούσε απλώς να είναι ο καλύτερος εραστής του ζωδιακού κύκλου. Θα σου τονώσει το μυαλό και το σώμα λόγω της δημιουργικότητάς του και δεν θα είναι ποτέ βαρετός. Επίσης δεν θα πέσει στο τέλμα του ίδιου στυλ, ξανά και ξανά, έτσι θα είσαι πάντα σε μια κατάσταση έκπληξης! Από την άλλη, βάλε κατά νου ότι οι σούπερ ήρωες ή οι χαρακτήρες κόμικς στα σεντόνια του, είναι σαφής ένδειξη ότι αυτός ο τύπος είναι απρόθυμος να μεγαλώσει. Οπότε παίρνεις απόφαση ότι είτε θα κανείς σεξ και θα έχεις παρέα τον superman, είτε θα πάρεις τα βουνά. Μέση λύση γιοκ.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ - Βαμβακερά σεντόνια

Η κρεβατοκάμαρά του είναι το ασφαλές καταφύγιό του. Ένα ευαίσθητο πλάσμα στην καρδιά, που θα κρεμάσει κουρτίνες για να αποκλείσει το φως και θα διαλέξει σεντόνια που είναι άνετα, αφράτα, απαλά, και με όχι κάτω από 600 κλωστές ύφανση. Είναι κάπως υποχωρητικός σεξουαλικά και θα απολαύσεις τη γεμάτη τρυφερότητα φροντίδα του από απαλά, συναισθηματικά αγγίγματα. Μην εκπλαγείς μάλιστα, αν μετά από μια νύχτα πάθους, θα θελήσει απλά να παραμείνει κοντά σου - τόσο σωματικά όσο και συναισθηματικά - οπότε μάλλον θα μείνεις και θα σε αγκαλιάζει όλη τη νύχτα.

ΛΕΩΝ - Σεντόνια με αιγυπτιακό βαμβάκι

Το κρεβάτι του είναι ο θρόνος του, η βάση του είναι δυνατή και τα σεντόνια του είναι μαλακά μ' ένα υψηλό αριθμό νημάτων - τίποτα άλλο δηλαδή, παρά το καλύτερο! Όταν καταφέρει να αποσπαστεί μακριά από τον καθρέφτη, θα σε τυλίξει με την απεριόριστη προσοχή του. Έχει καταπληκτική σεξουαλική ενέργεια και αυτοπεποίθηση, όπως επίσης και μια έμφυτη ικανότητα να σε οδηγήσει -ακόμη κι αν είσαι απρόθυμη-στην δίνη του πάθους.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ - Σεντόνια σε λευκό /ουδέτερο χρώμα

Ο τύπος βασικά δεν χρειάζεται τεχνάσματα. Αυτό ακριβώς που θέλει, το αποκτά με την τακτική ότι οτιδήποτε τρελό ή φασαριόζικο δεν είναι απαραίτητο. Επιπλέον, παίρνει μπόνους πόντους, αν τα σεντόνια είναι λευκά ή έχουν δαντέλα και λινό στη γωνία, το οποίο είναι ένα δέλεαρ για να γνωρίσεις την σαγηνευτική του φύση. Πρακτικός, ακριβής και προσεγμένος μεν, αλλά κάτω από την ήρεμη επιφάνεια, υπάρχει αφθονία φλογερού πάθους. Θα σε φροντίζει μάλιστα πολύ καλά στο κρεβάτι και θα σε περιβάλλει με όλη του την προσοχή. Θα σε κάνει να νιώσεις σαν να είσαι η μοναδική γυναίκα στον κόσμο, αλλά πριν τα πράγματα αρχίσουν να φουντώνουν, θα θέλει μια πλήρη ανάλυση του τι ακριβώς αναμένεις από τη συνάντηση σας.

ΖΥΓΟΣ - Σεντόνια με ρίγες

Αυτός ο άντρας είναι πολύ δημιουργικός και του αρέσει να ικανοποιεί τις σεξουαλικές φαντασιώσεις του, που συμπεριλαμβάνουν και διάφορους ρόλους. Προτιμώντας βασικά τα ριγέ σεντόνια θέλει να είναι ένας lux, αριστοκρατικός τύπος. Διαθέτει επίσης πουκάμισα με κολλαριστό γιακά που παρατάσσονται στην ντουλάπα και παντελόνια με τσάκιση. Όσο για τα σεντόνια, όπως και ρούχα του, θέλει να ξεχωρίζουν, να είναι λίγο διαφορετικά, αλλά όχι εκκεντρικά. Θέλει να συμβαδίζει με την κοινωνία, αλλά να ανήκει στην αφρόκρεμα. Και αν τα σεντόνια του είναι μαύρα ή γκρι, ίσως ποθεί να μετουσιωθεί σε γκάνγκστερ μιας άλλης εποχής. Να το έχεις κατά νου, αν δίνεις προσοχή μόνο στην ρομαντική φύση του.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ - Σεντόνια σε μαύρο χρώμα

Το απόλυτο μαύρο στα σεντόνια του έρχεται να δέσει τέλεια με το σκοτεινό και μυστηριώδες βλέμμα, που μπορεί να μην έχεις συνειδητοποιήσει (ή είσαι πολύ άπειρη για να το γνωρίζεις) ότι κρύβει τα πιο βρώμικα μικρά μυστικά. Φαίνεται ότι αυτά τα σεντόνια δυναμώνουν τον ισχυρό μαγνητισμό και το ξεχωριστό σεξαπίλ του που είναι πρακτικά αδύνατο να αγνοήσεις. Μέσα σε αυτά, μπορεί να μεταφερθείς σε ύψη του πάθους που δεν φανταζόσουν ποτέ ότι είναι δυνατόν, ιδιαίτερα σε περιπτώσεις one night stands.

ΤΟΞΟΤΗΣ - Σεντόνια με εκτυπώσεις/σχέδια

Τα σεντόνια του είναι φανταχτερά και πολύχρωμα. Υποδεικνύει ότι ο τύπος είναι εξαιρετικά παιχνιδιάρης και δεν φοβάται να βάλει μια μικρή, έξτρα πινελιά, που θα σε κάνει να σκάσεις ένα πονηρό χαμόγελο. Μάλιστα, στο σεξ θα φροντίσει να ακολουθήσει το ίδιο μοτίβο, βάζοντας φαντασία στο κρεβάτι και είναι σίγουρος ότι θα το απολαύσεις και εσύ! Είναι συχνά δύσκολο να δεσμευτεί σε μια μακροπρόθεσμη σχέση, αλλά όσον αφορά στην σεξουαλική ικανοποίησή σου, θα ξεπεράσει τον εαυτό του.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ - Σεντόνια από φανέλα

Αν υπάρχει ένα βουνό, θα το ανεβεί και δεν φοβάται να λερώσει τα χέρια του. Αν και δεν είναι ιδιαίτερα ευφάνταστος, σίγουρα θα κάνει ό,τι περνά από το χέρι του να γίνει η «δουλειά», με συνέπεια, ασφάλεια και αξιοπιστία, πράγμα που σημαίνει (καλές ειδήσεις!) ότι έχει πάντα προφυλακτικό. Παρόλο που δεν τον ενδιαφέρει η μόδα, έχει πουκάμισα που ταιριάζουν με το κρεβάτι του. Μην τον παρεξηγείς, είναι απλά ένας πρακτικός, αξιόπιστος άντρας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ - Σεντόνια σε electric blue

Τo μπλε ηλεκτρίκ είναι μια επιλογή που δηλώνει ότι αυτός δεν φοβάται να πάει ενάντια στο συνηθισμένο. Άλλωστε δίνει περισσότερη σημασία στο φυσικό παθός, είτε είναι σε μια σχέση, είτε όχι. Του αρέσει μάλιστα να πειραματίζεται στο κρεβάτι και θεωρείται αρκετά «kinky». Συνήθως επιλέγει «ζωντανές» παλέτες χρωμάτων που σηματοδοτούν ότι απαιτεί πολλή διέγερση, οπότε στην κρεβατοκάμαρα αυτός ο τύπος μπορεί να είναι αρκετά διασκεδαστικός, αλλά να φτάνει και σε σημείο να σε εξαντλεί/κουράζει.

ΙΧΘΥΕΣ - Σατέν σεντόνια

Είναι ένας δανδής, ένας εκκολαπτόμενος νταβατζής ή ο Elvis; Όποιος κι αν θέλει να είναι, ζει σ' έναν ονειρικό κόσμο, εκεί που η φαντασία και η μαγεία συγκρούονται. Θα επιλέξει λοιπόν άνετα σεντόνια που θα του επιτρέψουν να χαλαρώσει και θα τα αισθάνεται απαλά και μεταξένια στο δέρμα του. Η ατμόσφαιρα του υπνοδωματίου θα είναι υπερβολικά συναισθηματική, με μουσική, άρωμα και ροδοπέταλα που θα σε καλούν σε μια ισχυρή αίσθηση ρομαντισμού. Μετά από μια «μεταξένια» νύχτα μαζί του, μπορείς να ανακαλύψεις ότι είναι τόσο «ολισθηρός», όσο και τα σεντόνια του, καταλήγει το astrology.