Το καλοκαίρι έφυγε και τώρα ήρθε η σειρά του Φθινοπώρου να λάμψουμε και να ανανεωθούμε!

Οι περισσότερες γυναίκες θέλουν να έχουν τα νύχια τους πάντα περιποιημένα. Κάθε ώρα και στιγμή μπορείς να βάψεις τα νύχια σου και να είσαι σέξι, κομψή, ρομαντική και μοδάτη.

«Μόδα είναι ότι σου ταιριάζει. Δεν χρειάζεται απλά να ακολουθείς όλες τις τάσεις. Η καθεμία από εμάς ξεχωρίζει από την προσωπικότητα και από τις επιλογές της», μας είπε η ιδιοκτήρια του Vintage Nails and More στην Πάτρα, Ζωή Πανίτσα.

Για να είστε πάντα ενημερωμένες την ρωτήσαμε εμείς για εσάς πια είναι τα trends της σεζόν.

 

- Το σχήμα που όλες αγαπήσαμε το «οβάλ» συνεχίζεται δυναμικά και φέτος...

Κοντά νύχια πάντα πιο κομψά απ’ τα μακρυά και χωρίς ιδιαίτερη προσπάθεια για ένα επιτυχημένο μανικιούρ.

 

 

 

- Τα all time classic χρώματα, κόκκινο, γκρι και μπλε με το must του χειμώνα να πρωταγωνιστεί παντού. Το λευκό που όλες λατρέψαμε από το καλοκαίρι... Βέβαια και τα nude χρώματα που απογειώνουν το μανικιούρ μιας γυναίκας κάνοντας το νύχι από κοντό να δείχνει πιο μακρύ με «φυσικό τρόπο».

Οι πιο απαιτητικές θα πρέπει να μην ξεχνούν τα μεταλλικά και τα "ματ" βερνίκια που κλέβουν την παράσταση κερδίζοντας όλο και περισσότερο έδαφος στις προτιμήσεις των γυναικών.


- Ιn fashion είναι ακόμα και τα minimal σχέδια... «Αυτό που λέμε όσο πιο απλό τόσο το καλύτερο».

Φράση που ανταποκρίνεται πλήρως στις γυναίκες που δεν είναι φανς των φανταχτερών χρωμάτων και σχεδίων.

 

 

 

-  Τέλος πρέπει να παρουσιάσουμε και την άλλη πλευρά.

Άκρα υπερπαραγωγή... Νail art design που τόσο πέρυσι όσο και φέτος δίνει το «έντονο» αποτέλεσμα που επιθυμούν κάποιες γυναίκες στο μανικιούρ τους!