Το Χειμερινό Χάραμα ανοίγει ξανά.

Όπως σας είχαμε γράψει πριν καιρό το Xάραμα "ζωντανεύει και πάλι" στην Τσαμαδού 19 (Χ Μetropolis).

Mπουζούκια με live εκπλήξεις από συγκροτήματα και γνωστούς καλλιτέχνες είναι το concept του Στέφανου Οικονόμου και των συνεργατών του, που ως επί των πλείστων είναι οι ίδιοι που μας κρατούσαν συντροφιά και στο μεγάλο νυχτερινό κέντρο στο Θεριανό.

Στο νέο Χάραμα έγινε ανακαίνιση εξ' ολοκλήρου... Ο χώρος μεγάλωσε και αν όλα πάνε σύμφωνα με τον αρχικό σχεδιασμό θα ανοίξει τις πόρτες του, πριν τα Χριστούγεννα και πιο συγκεκριμένα στις 20 Δεκεμβρίου.

Ο Johnny Ανδριόπουλος φέρεται να έχει αναλάβει και πάλι την επιμέλεια του καλλιτεχνικού προγράμματος ενώ βέβαιη πρέπει να θεωρείται η εμφάνιση του Σπύρου Πανταζόπουλου στην πίστα.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες από το καλοκαιρινό Χάραμα επιστρέφουν ακόμα οι Γρηγόρης Πετράκος, Μυρτώ Καμβισίδη και Χρυσούλα Στεφανάκη ενώ δεν αποκλείονται και άλλες προσθήκες.

Εκτός από Παρασκευή και Σάββατο ο νέος χώρος θα λειτουργεί και μέσα στην εβδομάδα με guest εμφανίσεις και μπάντες που μέχρι σήμερα φιλοξενούνταν στο BBQ (του ίδιου ιδιοκτήτη) τα μεσημέρια του Σαββατοκύριακου!

Το "comeback" είναι μία είδηση που χαροποίησε τόσο τους παλιούς όσο και τους νέους θαμώνες του Χαράματος που αναμένουν τις επίσημες ανακοινώσεις που αφορούν το opening και τις λεπτομέρειες του καλλιτεχνικού σχήματος!