Πάρης Σκαρτσολιάς. Το όνομα αυτό μπορεί να μην λέει πολλά σε κάποιους, ωστόσο πρόκειται για ένα νεαρό παιδί που γνωρίζει σχεδόν όλη η Ελλάδα. Ο λόγος; Η συμμετοχή του από το 2003 έως το 2006 σε μια από τις δημοφιλέστερες σειρές στην ελληνική τηλεόραση: Στο «Καφέ της Χαράς».

Ο Πάρης, είχε στη σειρά το ρόλο του «Μανωλάκη ή Εμμανουήλ»,του γιου του δημάρχου Κολοκωτρονιτσίου Περίανδρου Πώποτα, που ενσάρκωνε ο Χάρης Ρώμας. Κρατούσε δηλαδή ένα από τους πιο δημοφιλής και αγαπητούς ρόλους σε ένα σήριαλ που ακόμη και σήμερα είναι ιδιαίτερα δημοφιλές.

Τα χρόνια πέρασαν, ο Πάρης μεγάλωσε, τελείωσε το σχολείο και σήμερα ασχολείται ξανά με την υποκριτική! Εννιά χρόνια μετά το τέλος του σίριαλ ο.... Μανωλάκης ανεβαίνει στη σκηνή του θεάτρου Λαμπέτη και μάλιστα ολόγυμνος, καθώς συμμετέχει στην παράσταση «Άντρες έτοιμοι για όλα», στη θέση του Μάνου Ιωάννου ο οποίος αποχώρησε από το σχήμα


Σύμφωνα με δημοσίευμα καθημερινής εφημερίδας πήρε τον ρόλο με οντισιόν και ανυπομονεί για την πρεμιέρα του, καθώς πρόκειται για μια συμμετοχή που θα τον πάει ένα βήμα παραπέρα στη δουλειά του.