Νέα χρώματα και άλλη ζωντάνια έχουν εδώ και ορισμένες μέρες οι εσωτερικοί θάλαμοι της Παιδιατρικής Κλινικής του Καραμανδανείου Νοσοκομείου Πατρών, καθώς Πατρινές εταιρίες ανταποκρίθηκαν στην πρόσκληση που τους έγινε και με διάθεση εθελοντισμού και προσφοράς, μετέτρεψαν το νοσοκομείο μέσα σε λίγες ώρες σε «κουκλί».

Με επιστολή της η διοικήτρια του νοσοκομείου, Κατερίνα Γατοπούλου, ευχαριστεί τους εθελοντές, τονίζοντας τα εξής: «Mετά από ενέργειες της Διοικήτριας α/α του Καραμανδανείου Νοσοκομείου κ. Γατοπούλου Κατερίνας, κατόπιν αιτήματος του Συντονιστή Διευθυντή της Παιδιατρικής κ. Κροκιδά Γιώργου, για βάψιμο-ανακαίνιση όλων των θαλάμων της Παιδιατρικής Κλινικής,  άμεσα και με ιδιαίτερη ευαισθησία προς το μοναδικό Παιδιατρικό Νοσοκομείο της Δ. Ελλάδος, ανταποκρίθηκαν οι κ.κ. Γεώργιος και Διονύσιος Αντωνόπουλος, ιδιοκτήτες της Πατρινής Βιομηχανίας Χρωμάτων-Χημικών ΜΑΧΡΩ Α.Ε. που εδρεύει στην Βιομηχανική Περιοχή Πατρών.

Η ταχύτατη υλοποίηση της προσφοράς τους- εντός δύο μόνον ημερών από την λήψη του αιτήματος υποσχέθηκαν στην κυρία Γατοπούλου την δωρεάν χορήγηση και μεταφορά στο Καραμανδάνειο Νοσοκομείο άνω των 150 κιλών χρωμάτων, αλλά και η έμπρακτη από πλευράς τους αναγνώριση του ιατρονοσηλευτικού έργου του Καραμανδανείου, συγκίνησαν την εκτελούσα χρέη Διοικήτριας στο Καραμανδάνειο κ.Κατερίνα Γατοπούλου, η οποία με δελτίο τύπου τους ευχαρίστησε δημόσια».