Την ιστορία του Baxter, ενός σκύλου ο οποίος δραπέτευσε από τον καταχρηστικό ιδιοκτήτη του αναζητώντας ένα σπίτι και φροντίδα, παρουσιάζει το νέο διαφημιστικό σποτ τής Blue Cross, μίας από τις παλαιότερες φιλοζωικές οργανώσεις στη Βρετανία.

Στο video βλέπουμε τον Baxter να καταφέρνει να ξεφύγει από το μέρος όπου τον κρατούσε κλεισμένο ο ιδιοκτήτης του, ο οποίος προφανώς κάθε άλλο παρά τον αγαπούσε, και να βρίσκεται ξαφνικά, μόνος στους δρόμους.

Εκεί, όμως, σιγά - σιγά, βρίσκει τη δύναμη να σταθεί στα πόδια του, κάνει νέους φίλους, και τελικά, φτάνει έξω από την πόρτα ενός νέου σπιτιού, όπου μία οικογένεια ανοίγει την αγκαλιά της και τον υποδέχεται.

Το σποτ είναι "ντυμένο" με το πασίγνωστο τραγούδι της Gloria Gaynor, I Will Survive, σε μία διασκευή η οποία βάζει τον γλυκύτατο Baxter στη θέση του τραγουδιστή, για να φωνάξει ότι θα τα καταφέρει.


Blue Cross - I Will Survive 70" TV advert 2015

Μέσω του video, η Blue Cross, η οποία δραστηριοποιείται στον χώρο της φροντίδας άρρωστων, τραυματισμένων ή αδέσποτων ζώων, για 118 χρόνια, από το 1897, στέλνει το μήνυμα ότι με τη δική μας βοήθεια, τα κατοικίδια θα επιβιώσουν.

Στην ειδική σελίδα που έχει ετοιμάσει για την ιστορία του Baxter, η Blue Cross δέχεται εισφορές, από όποιον μπορεί να βοηθήσει.