Με όποιον βρήκε... μπροστά της τα έβαλε η Ζωή Κωνσταντοπούλου κατά τη διάρκεια εμφάνισής της στο δελτίο ειδήσεων του Mega.

Ακούστηκαν απίστευτοι διάλογοι στον «αέρα», με την πρόεδρο της Βουλής να κατηγορεί την Μαρία Σαράφογλου, τον Γιάννη Πρετεντέρη και τον Νίκο Ευαγγελάτο ότι ψεύδονται και πως παραποιούν τις δηλώσεις της, μεταξύ άλλων.

Η κ. Κωνσταντοπούλου δεν έχασε χρόνο και αμέσως κατηγόρησε το Mega ότι είναι ένα κανάλι «από το οποίο είναι γνωστό ότι ακούγονται ψέματα» και η συζήτηση πήρε φωτιά, με την πρόεδρο της Βουλής να έχει σφοδρή αντιπαράθεση ιδιαίτερα με τον Γιάννη Πρετεντέρη, για τον οποίο μάλιστα ανέφερε ότι δεν αποδέχεται τον χαρακτηρισμό «δημοσιογράφος».

«Είναι υπάλληλος και το έχει αποδείξει», πρόσθεσε η κ. Κωνσταντοπούλου και όταν ο κ. Πρετεντέρης απάντησε «Δεν πειράζει, το αποδέχονται άλλοι», το θερμόμετρο ανέβηκε ακόμη περισσότερο. «Σε αυτό τον τόπο ακόμη το ποιος είναι δημοσιογράφος δεν το αποφαίνεται ένας πολιτικός», της είπε για να του απαντήσει η υποψήφια της Λαϊκής Ενότητας «Ευτυχώς, ούτε και ο ίδιος ο αυτοαποκαλούμενος δημοσιογράφος. Η κοινωνία έχει αντλήσει τα συμπεράσματά της για εσάς».


Τηλεοπτικό καβγάς με Κωνσταντοπούλου στο MEGA

Ταυτόχρονα, η κ. Κωνσταντοπούλου κατηγορούσε την Μαρία Σαράφογλου ότι η πρώτη ερώτηση που της απηύθυνε περιελάμβανε 15 ψέματα, ενώ συνέχισε κατηγορώντας τον κ. Πρετεντέρη ότι οι τοποθετήσεις του δεν είναι δημοσιογραφικές, καταλογίζοντάς του παραπληροφόρηση, κατατρομοκράτηση και εξαπάτηση του λαού. «Εχετε ευθύνη για την εξαπάτηση του λαού. Λέγατε ότι το χρέος είναι βιώσιμο», συνέχισε τις καταγγελίες της η κ. Κωνσταντοπούλου, με τον δημοσιογράφο να αντιδρά με το επιφώνημα «Πωπω!». Μάλιστα, στο θέμα του χρέους απευθύνθηκε στον κ. Πρετεντέρη λέγοντας «Ευτυχώς δεν αποφασίζετε εσείς για το χρέος», με τον δημοσιογράφο να της απαντά «Εγώ προσωπικά θα σας το χάριζα».


Κωνσταντοπούλου - Καβγάς στο MEGA (β' μέρος)

Από τα βέλη της δεν γλίτωσε ούτε ο κ. Ευαγγελάτος, τον οποίο κατηγόρησε για παραποίηση δήλωσής της, ενώ η κ. Κωνσταντοπούλου κάποια στιγμή είχε άποψη και για το διαφημιστικό διάλειμμα, καθώς όταν η κ. Σαράφογλου τη διέκοψε λέγοντάς της ότι πρέπει να γίνει αυτό, η πρόεδρος της βουλής τη ρώτησε «Γιατί;».


Κωνσταντοπούλου - Καβγάς στο MEGA (γ' μέρος)