Σοβαρό επεισόδιο πήγε να γίνει στο Αρχαίο Ωδείο, στο παρασκήνιο της συναυλίας στου «Παραδείσου τα μπουζούκια», μιας συναυλίας που επιμελήθηκε ο Πατρινός μαέστρος και ενορχηστρωτής Θοδωρής Γεωργόπουλος, με ερμηνευτή τον Φίλιππό Νικολάου.

Όλα ξεκίνησαν όταν ένας 15χρονος εθελοντής έκανε παρατήρηση σε έναν 70χρονο θεατή να σταματήσει να καπνίζει μέσα στον χώρο του Αρχείου Ωδείου, καθώς αυτές είναι οι εντολές που έχει δώσει προς τους διοργανωτές το Κεντρικό Αρχαιολογικό Συμβούλιο που είναι ο αρμόδιος φορέας για τον χώρο.

Ο 70χρονος, όχι μόνο δεν άκουσε τα όσα του είπε ο νεαρός εθελοντής, αλλά στο διάλλειμα της συναυλίας σύμφωνα με τα όσα έχουν καταγγελθεί, πήγε να χαστουκίσει το ανήλικό παιδί μιλώντας του άσχημα.

Βλέπετε, στο μεταξύ ο νεαρός είχε κάνει παράπονα για την επιμονή του ηλικιωμένου στο υπεύθυνο της Αρχαιολογίας που με την σειρά του είχε κάνει παρατήρηση στον 70χρονο. Ο 70χρονος του κράτησε «μανιάτικο» και αποκαλώντας τον νεαρό εθελοντή «φλώρο» πήγε να χειροδικήσει χωρίς όμως να πετύχει τον στόχο του.

Το περιστατικό έκανε εντύπωση στους υπόλοιπους θεατές, στο κατάμεστο χώρο του Αρχαίου Ωδείου, αλλά και στους γονείς του παιδιού που ήταν σε κοντινή απόσταση και κατήγγειλαν το γεγονός στον υπεύθυνο των εθελοντών.

Να σημειωθεί ότι δεν είναι λίγες οι φορές που οι εθελοντές στον χώρο του Αρχαίου Ωδείου έχουν έρθει σε δύσκολη θέση, κάνοντας σχετικές παρατηρήσεις σε θεατές που έρχονται για να παρακολουθήσουν μία εκδήλωση, καπνίζοντας, τρώγοντας τσιπς και σνακς, αλλά και πασατέμπο, νομίζοντας προφανώς ότι πάνε σε σινεμά…