Κεραυνούς κατά των πολιτικών εξαπολύει ο Αντώνης Ρέμος, τονίζοντας πως θα πάει να ψηφίσει, αλλά μέχρι σήμερα ανήκει στους αναποφάσιστους.

Ειδικότερα, σε συνέντευξή του στο «Secret», ο γνωστός τραγουδιστής δήλωσε:

Αυτό το καλοκαίρι ήταν πολύ άσχημο για όλους εσύ πως το βίωσες;
Όπως το βιώσαμε όλοι με όλες τις δυσκολίες. Πραγματικά ήταν πρωτόγνωρες καταστάσεις. Δεν ξέρω τι να πω. Κάθε μέρα νομίζω ότι τα έχω δει όλα και κάθε μέρα βλέπω και άλλα. Επιτέλους να σταματήσουν τα πολιτικά παιχνίδια αυτοί οι πολιτικοί αρχηγοί. Είτε είναι παλιοί είτε είναι νέοι το ίδιο σκατά είναι όλοι τους. Μόλις γίνονται εξουσία κάτι τους πιάνει, κάτι τους μεταλλάσσει.
Θα ψηφίσεις;
Θα πάω να ψηφίσω αλλά είμαι μέσα στους αναποφάσιστους, αν και μέσα μου έχω κατασταλάξει τι θέλω να κάνω. Το ζήτημα με τις εκλογές είναι ότι πρέπει να τελειώνουμε με την ανασφάλεια που έχουμε και πρέπει επιτέλους να μπούμε σ έναν ρυθμό σαν Έλληνες που είμαστε με τιμιότητα, με υπερηφάνεια με ψηλά το κεφάλι για να μπορέσουμε να ορθοποδήσουμε για να σταματήσει αυτός ο χλευασμός που υπάρχει τα τελευταία χρόνια για τη χώρα μας. Για τους Έλληνες που έχουμε καταλήξει να είμαστε η τελευταία τρύπα του ζουρνά. Εγώ είμαι ο περήφανος Έλληνας που δουλεύω όπως δουλεύουν όλοι μας. Αυτός που αντέχει, αυτός που δίνει στον συνάνθρωπό του, αυτός που με ψηλά το κεφάλι πάντα δακρύζω όταν βλέπω τους ξένους να στηρίζουν τον τόπο. Εμείς πρέπει να αγαπήσουμε αυτόν τον τόπο.
Το παιδί σε άλλαξε;
Εννοείται ένα παιδί σ αλλάζει. Είναι ευλογία το παιδί είναι ασύλληπτο.
Για δεύτερο το σκέφτεστε;
Θα δούμε σιγά σιγά.
Πότε έχετε σκοπό να κάνετε βάπτιση;
Θέλω να το κρατήσω σε αυστηρά προσωπικά πλαίσια και θα παρακαλέσω να το σεβαστείτε αυτό. Δεν θα γίνει τώρα κοντά, αλλά θα γίνει σε πολύ κοντινό κύκλο και θα γίνει γρήγορα με την δέουσα αγάπη που θα του δώσουμε.
Σκέφτεστε να κάνετε θρησκευτικό γάμο;
Θα γίνουν όλα κάποια στιγμή. Είναι ένα πολύ προσωπικό θέμα με την Υβόννη που μας ενώνουν τόσα χρόνια.