Αmita Motion
Ημέρα Θετικής Ενέργειας 2015

Η Amita Motion γιορτάζει 10 Χρόνια Θετικής Ενέργειας!
10 Χρόνια μουσικής και αισιοδοξίας!

Παρασκευή 11 Σεπτεμβρίου - ΟΑΚΑ Τείχος των Εθνών

H Amita Motion γιορτάζει 10 Χρόνια Θετικής Ενέργειας και μας προσκαλεί στην πιο συναρπαστική μουσική εμπειρία της χρονιάς!  Από το 2006,  ο αγαπημένος χυμός των νέων, κάνει τη Θετική Ενέργεια πράξη, προσφέροντάς τους μοναδικές, ασυναγώνιστες εμπειρίες που τους γεμίζουν ενέργεια, ζωντάνια, χαρά και αισιοδοξία.
Φέτος, για τον εορτασμό των 10 Χρόνων Θετικής Ενέργειας, η Amita Motion  χάρισε ήδη δυνατές στιγμές απογειώνοντας τους νέους στο ρυθμό της μέσα από δύο συναρπαστικές συναυλίες στη Θεσσαλονίκη και στο Ηράκλειο. Τα 10 χρόνια Θετικής Ενέργειας θα  κορυφωθούν με την Ημέρα Θετικής Ενέργειας την Παρασκευή 11 Σεπτεμβρίου στις 17:00, στο ΟΑΚΑ στο Τείχος των Εθνών, γεμίζοντας την Αθήνα με Θετική Ενέργεια, πολλή μουσική και μία ακόμη αξέχαστη εμπειρία!

Η Amita Motion θα παρουσιάσει - με ελεύθερη είσοδο - τις πιο δυναμικές μουσικές εμφανίσεις φιλοξενώντας και  φέτος στη σκηνή τους αγαπημένους καλλιτέχνες της νεολαίας που θα μας χαρίσουν ένα εντυπωσιακό μουσικό υπερθέαμα. Στο stage της Ημέρας Θετικής Ενέργειας 2015 θα βρεθούν: οι Boys + Noise, ο Claydee, η Demy, οι ΜΕΛΙSSES & Playmen, ο Stan, ο Μύρωνας Στρατής με τον Ησαΐα Ματιάμπα και η Ελένη Φουρέιρα. Guest της βραδιάς οι Stavento.  Επίσης, θα εμφανιστούν ο Στέλιος Λεγάκης,   ο Αναστάσιος Ράμμος και ο Κωνσταντίνος Φρατζής και οι ACE 2 ACE μαζί με την Vassy .  Τα positive decks της Ημέρας Θετικής Ενέργειας 2015 θα αναλάβει o DJ Pitsi. Από τη μεγάλη γιορτή δεν θα μπορούσε να λείπει ο αγαπημένος παρουσιαστής και Πρεσβευτής Θετικής Ενέργειας, Θέμης Γεωργαντάς!

Με αφορμή τα 10 χρόνια Θετικής Ενέργειας, ο κορυφαίος star Σάκης Ρουβάς, σε μια special guest εμφάνιση αποκλειστικά για την Ημέρα Θετικής Ενεργειας, θα παρουσιάσει ένα διαδραστικό live act γεμάτο από την εκρηκτική του παρουσία. Ο Σάκης Ρουβάς θα ερμηνεύσει τα 10 πιο θετικά τραγούδια της πορείας του, τα οποία θα έχει επιλέξει το κοινό, μέσα από ένα digital activation


               
Η  Αmita Motion – ο πρώτος 100% φυσικός χυμός με 9 φρούτα και 7 βιταμίνες- με συνέπεια βρίσκεται δίπλα στους νέους για να τους γεμίζει χαρά και αισιοδοξία. Στα 10 χρόνια Θετικής Ενέργειας, πάνω από 600.000 κόσμου έχει παρακολουθήσει περισσότερες από 30 συναυλίες, έχει απολαύσει 60 Έλληνες και διεθνείς καλλιτέχνες, μέσα από 350 ώρες μουσικής που  απογείωσαν τη διάθεση στα ύψη, έχοντας επίσης συμμετάσχει σε περισσότερες από 20 δημιουργικές online και offline ενέργειες με αγαπημένους καλλιτέχνες. Αποκορύφωμα αυτών των δράσεων είναι η Ημέρα Θετικής Ενέργειας η οποία αποτελεί το μουσικό θεσμό των νέων εδώ και 10 χρόνια.

Κάνετε Like στην επίσημη σελίδα της Amita Motion στο facebook.com/amitamotion και μείνετε συντονισμένοι για όλα τα νέα για την Ημέρα Θετικής Ενέργειας της Amita Motion!

Η Amita Motion, πάντα με σεβασμό στο περιβάλλον, φροντίζει και φέτος να κάνει όλες τις συναυλίες της φιλικές προς αυτό, ανακυκλώνοντας τα υλικά που θα χρησιμοποιηθούν. Επίσης, για ακόμη μία χρονιά, θα προχωρήσει και στην αντιστάθμιση όλων των  αέριων ρύπων που θα προκληθούν από τις φετινές διοργανώσεις για τον εορτασμό των 10 χρόνων Θετικής Ενέργειας.