Ο Μιχάλης  Χατζηγιάννης θα είναι μαζί μας το Σάββατο 26 Σεπτεμβρίου στην Πάτρα, σε μια συναυλία υποστήριξης της εθελοντικής δωρεάς μυελού και τιμής των 25 εκατομμυρίων εθελοντών δοτών μυελού των οστών παγκοσμίως. Αποχαιρετάμε μαζί του το καλοκαίρι, τραγουδάμε για την ευαισθητοποίηση των πολιτών για την Παγκόσμια Ημέρα Εθελοντή Δότη και την ανάδειξη της σημασίας της εθελοντικής δωρεάς μυελού που σώζει ζωές. 

Μαζί με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη σε μια πρωτότυπη και ενδιαφέρουσα συνύπαρξη επί σκηνής θα βρίσκεται η Γεωργία Νταγάκη, μουσικός της κρητικής λύρας, συνθέτρια και ερμηνεύτρια, παντρεύοντας τους παραδοσιακούς ήχους με το σύγχρονο τραγούδι, σε ένα αποτέλεσμα συναρπαστικό. 

Απολαύστε έναν από τους σημαντικότερους συνθέτες - ερμηνευτές  μας, με ανανεωμένη μπάντα και θετική διάθεση, σε ένα πλούσιο μουσικό πρόγραμμα που θα σας ξαναθυμίσει παλιές και αγαπημένες επιτυχίες (Βυθός, Δεν Φεύγω, Πιο Πολύ, Καλοκαίρι μου, Πάρτι, Εκδρομή, Για Σένα κ.α.) μέχρι και τις τελευταίες του κυκλοφορίες από το άλμπουμ «Η Αγάπη Δυναμώνει», («Μέσα σου βρίσκομαι», «Κάτι Δυνατό» κ.α.) και το σάουντρακ «Όρκος Σιωπής», («Δεύτερη Ζωή» κ.α.). 

Την ανανεωμένη ορχήστρα του Μιχάλη Χατζηγιάννη πλαισιώνουν οι: Σόλων Αποστολάκης (πλήκτρα), Σπύρος Μάζης (μπάσο), Γιώργος Μητσοτάκης (τύμπανα), Χρήστος Γκάτσος (ηλεκτρική & ακουστική κιθάρα) και Αριέτα Σαϊτά (βιολί). 

Ραντεβού στο Συνεδριακό και Πολιτιστικό Κέντρο του Πανεπιστημίου Πατρών, το Σάββατο στις 26 Σεπτεμβρίου στις 8 μμ για μια περιήγηση στη μουσική διαδρομή του δημοφιλούς καλλιτέχνη και μια συνάντηση που θα σας χαρίσει ενέργεια, αισιοδοξία και υπέροχα τραγούδια για … «25 εκατομμύρια ευχαριστώ»! 

Οι τιμές των εισιτηρίων θα είναι 10 και 8 ευρώ. Προπώληση: Discover (Πατρέως 30). 

Οι πόρτες θα ανοίξουν στις 7μμ. 

Εισιτήρια της συναυλίας θα διατεθούν και στο φουαγιέ του Συνεδριακού Κέντρου. 

Τα δρομολόγια της γραμμής 6 του Αστικού ΚΤΕΛ Πατρών θα παραταθούν μέχρι το τέλος της συναυλίας για τη διευκόλυνση του κοινού. 

Για πληροφορίες: 2610 997 510.


Μιχάλης Χατζηγιάννης - Η αγάπη δυναμώνει - Official Video Clip