Στην καρδιά της Πάτρας ξετρυπώσαμε, το «Φουντούκι»!

Η κα. Κωνσταντίνα Παναγοπούλου είναι μία δραστήρια και αεικίνητη γυναίκα που έπιασε τον «παλμό» της εποχής και άνοιξε ένα κατάστημα με ξηρούς καρπούς που η ίδια παρασκευάζει.

Ελληνικά προϊόντα, που ψήνονται στον πιο πολυσύχναστο πεζόδρομο. Το «Φουντούκι» είναι στην Ρήγα Φεραίου 49 και οι περαστικοί από εκεί το αναγνωρίσουν από τις μυρωδιές...

Χωρίς υπερβολές, την ώρα που βγαίνουν τα φρεσκοψημένα ξηρο-κάρπια, ο κόσμος και οι επιχειρηματίες τριγύρω ξέρουν πως στο «Φουντούκι», δημιουργούν!

Φρέσκοι ξηροί καρποί, αποξηραμένα φρούτα, δημητριακά και μια πλούσια σε είδη κάβα, σας περιμένει στο κατάστημα που μας «έκλεψε» την καρδιά!


Μην αμελήσετε να προμηθευτείτε κάποιο ποτό ή ηδύποτο από την κάβα του, ενώ ακόμα και μια απλή βόλτα να κάνετε χωρίς να ξέρετε τι θέλετε να αγοράσετε, θα ανακαλύψετε «θησαυρούς»!

Ένα γουστόζικο κατάστημα, για τις προμήθειες στο σπίτι μας, σε μια εποχή που οι ξηροί καρποί γνωρίζουν άνθιση και που θέλουμε περισσότερο από ποτέ να θωρακίσουμε τον οργανισμό μας με τα απαραίτητα θρεπτικά στοιχεία.

Ενημερωμένο και «κομματάκι» για μερακλήδες, το Φουντούκι μας προθερμαίνει για τον χειμώνα!