Ο Φορέας Διαχείρισης Υγροτόπων Κοτυχίου-Στροφυλιάς (Φ.Δ.Υ.Κ.Σ.) στα πλαίσια των εθελοντικών δράσεων που υλοποίησε για τις θαλάσσιες χελώνες Caretta caretta έχει την χαρά να σας προσκαλέσει στην ανοιχτή παράσταση Καραγκιόζη του Θέατρο Σκιών Χρήστος Πατρινός και στην ξεκαρδιστική παράσταση με τίτλο:

«Ο Καραγκιόζης εθελοντής στο Εθνικό Πάρκο Κοτυχίου Στροφυλιάς» χαρίζοντας γέλιο-κέφι και χαρά από το πρώτο μέχρι και το τελευταίο λεπτό της παράστασης στην Μανωλάδα και Βάρδα Ηλείας.

Δυο παραστάσεις με ελεύθερη είσοδο για το κοινό θα πραγματοποιηθούν την Τετάρτη 9 Σεπτεμβρίου 2015 και ώρα 20:00 στο προαύλιο του Δημοτικού Σχολείου Μανωλάδας και την Πέμπτη 10 Σεπτεμβρίου 2015 και ώρα 20:00 στην πλατεία της Βάρδας.

Η ξεκαρδιστική κωμωδία του καραγκιοζοπαίχτη Χρήστου Πατρινού έχει έντονο οικολογικό ενδιαφέρον με στόχο να περάσει περιβαλλοντικά μηνύματα, να ενημερώσει και να ευαισθητοποιήσει τους μικρούς αλλά και μεγάλους φίλους του θεάτρου σκιών για την αξία και διατήρηση της φύσης και τις λειτουργίες του Εθνικού Πάρκου προς τους κατοίκους της προστατευόμενης περιοχής.

Πριν την παράσταση θα πραγματοποιηθεί ενημερωτική δράση για το πρόγραμμα που ολοκληρώνεται στις παραλίες του Εθνικού Πάρκου για τις θαλάσσιες χελώνες Caretta caretta από τον περιβαλλοντολόγο Μαμάση Διονύση. Η είσοδος είναι ελεύθερη για το κοινό και η παρουσία σας θα μας τιμήσει ιδιαίτερα.

Η πολιτιστική-περιβαλλοντική εκδήλωση διεξάγεται στο πλαίσιο της υλοποίησης του Υποέργου 3 του ΕΠΠΕΡΑΑ με τίτλο «Ενέργειες Ενημέρωσης και Ευαισθητοποίησης-Εθελοντισμός».