«Άρωμα» Πάτρας και Δυτικής Ελλάδος  θα έχει το νέο τηλεοπτικό δίκτυο Hellasnet.tv που ήδη έχει εμφανιστεί στις οθόνες μας στην θέση του Cosmos.

Τι είναι όμως το Hellasnet.tv; Το όλο εγχείρημα θυμίζει πολύ το αμερικανικό μοντέλο τηλεοπτικών δικτύων, με ένα κεντρικό και πολλά περιφερειακά κανάλια, τα οποία θα παράγουν τα δικά τους δελτία ειδήσεων, αλλά και θα αλληλοτροφοδοτούνται με ρεπορτάζ και παραγωγές πανελλήνιου ενδιαφέροντος (ειδήσεις, συνεντεύξεις, εκπομπές life style κ.α.) καθώς επίσης με ξένες και ελληνικές κινηματογραφικές ταινίες/σειρές.  

Στο δίκτυο αυτό ανήκει το κανάλι "PLP", σε ότι έχει να κάνει με την Δυτική Ελλάδα, την Πελοπόννησο την Αιτωλοακαρνανία και τα νησιά του Νότιου Ιονίου, η έδρα του οποίου θα βρίσκεται στην Πάτρα. Το έμψυχο δυναμικό του έχουν ήδη συνθέσει έμπειροι και καλοί δημοσιογράφο – παρουσιαστές  που έχουν μία ξεχωριστή πορεία στο χώρο, αλλά και ανερχόμενα ονόματα που ο καθένας στο είδος τους, έχουν δείξει την ικανότητα τους στο ρεπορτάζ.  

Ο Κώστας Φλαμής θα παρουσιάζει το κεντρικό δελτίο ειδήσεων το βράδυ, μαζί με τους Γιάννη Γεωργόπουλο, Μάνθο Ευαγγελίου, Παναγιώτη Ρηγόπουλο και Αχιλλέα Ροδίτη. Το κανάλι θα έχει και μεσημεριανό μαγκαζίνο με τον Αχιλλέα Ροδίτη στην θέση του παρουσιαστή, ενώ η Μαρία Ανδριέλλου θα παρουσιάζει το απογευματινό δελτίο ειδήσεων.

Στα ρεπορτάζ θα βρίσκονται η Μαρία Ανδριέλου, η Δήμητρα Μπαλαφούτη, ο Χρήστος Ξάνθης, η Νικόλ Μακρή, ο Μιχάλης Παπαγεωργίου και η Άντυ Μαγνησαλή. Στα σχόλια των ενημερωτικών εκπομπών θα βρίσκεται ο έμπειρος δημοσιογράφος και παρουσιαστής, Γιώργος Κοντογιάννης, ενώ θα υπάρχει καθημερινή πολιτική εκπομπή από το κεντρικό στούντιο του δικτύου, το Κανάλι Attica της Αθήνας.

Μετά τις εκλογές το πρόγραμμα του PLP θα εμπλουτιστεί με αθλητικές εκπομπές (Αλέξης Διγενής, Ρούλα Στίγκα, Γιώργος Σωτηρόπουλος Ανδρέας Παναγιωτόπουλος), εκπομπή υγείας (Λένα Κανταράκη), εκπομπή οικονομίας (Αντυ Μαγνησαλή), εκπομπή έρευνας (Κώδικας Flamis) και πολιτική εκπομπή (Γιάννης Γεωργόπουλος).

Οι εκπομπές θα ξεκινήσουν στο PLP από την ερχόμενη εβδομάδα. Να σημειωθεί ότι το δίκτυο ανήκει στον Όμιλο Hellasnet στον οποίο μέχρι στιγμής έχουν περάσει τα κανάλια Attica, Trt, Ena, Alfa, Plp, Irida, Sitia, και Atlas. Μέχρι και τις εκλογές το δίκτυο θα βρίσκεται σε μεταβατικό και δοκιμαστικό στάδιο.