Δύο μέρες πριν από τις εθνικές εκλογές ο Γενικός Γραμματέας του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας, θα έρθει στην Πάτρα για να μιλήσει σε ανοικτή προεκλογική συγκέντρωση.

Συγκεκριμένα ο Γενικός Γραμματέας του Κομμουνιστικού κόμματος θα μιλήσει την Παρασκευή στις 18 Σεπτέμβρη, στην αχαϊκή πρωτεύουσα, σε μέρος που δεν έχει ακόμα προσδιοριστεί (πιθανότατα στην πλατεία Γεωργίου).

Το πρόγραμμα της προεκλογικής περιοδείας του Γ.Γ. του ΚΚΕ έχει ως εξής:

* Την Παρασκευή 4 Σεπτέμβρη στις 8.00μμ στο Θησείο θα μιλήσει σε συγκέντρωση νεολαίας που διοργανώνει το ΚΣ της ΚΝΕ (θα μεταδοθεί το Σάββατο 5 Σεπτέμβρη στις 2μμ. από την ΕΡΤ 1).

* Το Σάββατο 5 Σεπτέμβρη στις 11.00 πμ στη Λαμία στην αίθουσα του Εμποροβιομηχανικού Επιμελητηρίου, (Όθωνος 3, Πλατεία λαού) θα παρευρεθεί και θα μιλήσει σε εκδήλωση - συνέντευξη Τύπου για την παρουσίαση του ψηφοδελτίου του ΚΚΕ στη Φθιώτιδα,

* Στις 6.00μμ θα παραβρεθεί και θα κάνει δηλώσεις στο μεγάλο συλλαλητήριο του ΠΑΜΕ στη ΔΕΘ, στην πλατεία Αριστοτέλους στη Θεσσαλονίκη.

* Την Κυριακή 6 Σεπτέμβρη στις 11.00 πμ στο Συνεδριακό Κέντρο της Κρύας Λειβαδιάς, θα παραβρεθεί και θα μιλήσει σε εκδήλωση – συνέντευξη τύπου για την παρουσίαση του ψηφοδελτίου του κόμματος στη Βοιωτία.

* Την Τετάρτη 9 Σεπτέμβρη το βράδυ θα μιλήσει σε συγκέντρωση στη Θήβα.

* Την Παρασκευή 11 Σεπτέμβρη το πρωί θα παραβρεθεί σε σχολείο του Χαϊδαρίου με αφορμή την έναρξη της εκπαιδευτικής χρονιάς και το βράδυ θα μιλήσει σε συγκέντρωση στη Λάρισα

* Το Σάββατο 12 Σεπτέμβρη, με την ευκαιρία της Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης, ο Δημήτρης Κουτσούμπας, θα επισκεφτεί τη Θεσσαλονίκη. Το πρόγραμμα του περιλαμβάνει: Στις 10:30πμ θα έχει συνάντηση με τη διοίκηση της ΔΕΘ. Στις 12:00 μ. θα παραχωρήσει συνέντευξη τύπου (αίθουσα C, Ν. Γερμανός).
Στις 9.30 μμ θα μιλήσει στην κεντρική προεκλογική συγκέντρωση στα πλαίσια του 41ου Φεστιβάλ ΚΝΕ – Οδηγητή, στο στρατόπεδο Παύλου Μελά στη Σταυρούπολη.

* Την Κυριακή 13 Σεπτέμβρη το πρωί θα περιοδεύσει στα χωριά του Κιλκίς Μεταλλικό, Χορήγι και Παλιό Αγιονέρι και το βράδυ θα μιλήσει σε συγκέντρωση στην Κατερίνη.

* Την Τρίτη 15 Σεπτέμβρη το βράδυ θα μιλήσει σε συγκέντρωση στο Ηράκλειο Κρήτης.

* Την Τετάρτη 16 Σεπτέμβρη το βράδυ θα μιλήσει στην κεντρική προεκλογική συγκέντρωση στην Αθήνα στην πλατεία Συντάγματος.

* Την Πέμπτη 17 Σεπτέμβρη το βράδυ θα μιλήσει σε συγκέντρωση στη Λιβαδειά.

* Την Παρασκευή 18 Σεπτέμβρη το βράδυ θα μιλήσει σε συγκέντρωση στην Πάτρα.