Πριν λίγες μέρες φίλοι των water board sport και του Kitesurf, έδωσαν ραντεβού στην ταράτσα του Libido για να διασκεδάσουν αλλά και να μάθουν περισσότερα για το festival που θα γίνει στις 5 και 6 Σεπτεμβρίου στο Δρέπανο.

Ωραίος κόσμος και χαμογελαστός... Χαλαρή μουσική και οικεία ατμόσφαιρα. Ο Αντώνης Σπυρόπουλος και ο Ντίνος Μπέλεχας μέλη του Cape Drepano παρουσίασαν το πρόγραμμα του Kitesurf festival ενώ ακολούθησε η πρώτη επίσημη εμφάνιση της αθλητικής lycra της διοργάνωσης.

Δείτε video:

About last night @ Bar Cafe Libido... Δείτε φωτογραφίες από το party εδώ -> http://www.wbsf.gr/parousiasi-tou-4ou-kitesurf-festival-sto-libido-photo-video/ #wbsf #capedrepano #4thKitesurfDrepano

Posted by WBSF on Thursday, August 27, 2015

Μέχρι τα ξημερώματα η βραδιά συνεχίστηκε σε joyful-mode και σαν μια μεγάλη παρέα διασκέδασαν κάτω από τον έναστρο ουρανό.

Το pre-event party είναι μόνο η αρχή αφού εκτός από αγώνες το ερχόμενο Σαββατοκύριακο θα υπάρχουν και πολλά ακόμα events στην παραλία.


Το 4o Kitesurf Festival έρχεται δυνατά στις 5 & 6 Σεπτεμβρίου να ταράξει τα νερά του Δρεπάνου, στο πιο καλοκαιρινό event του φθινοπώρου!

Εντυπωσιακοί αγώνες, θέαμα, side activities, μουσική και πολλές εκπλήξεις για το κοινό θα πλαισιώσουν το 2ήμερο, που φέτος για πρώτη φορά στηρίζεται και διεξάγεται υπό τη αιγίδα της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας.

Παρακουθήστε τα νέα στο:http://www.wbsf.gr/