Μια γυναίκα που πάσχει από κατάθλιψη, προσπάθησε να δείξει στον κόσμο πώς αισθάνεται, πώς είναι να υποφέρει κανείς από μια ψυχική νόσο, κάνοντας ένα ιδιαίτερο τατουάζ.

Η Bekah Miles, που ζει στο Όρεγκον των ΗΠΑ, «χτύπησε» λίγο πάνω από το αριστερό της γόνατο, μια φράση που από μπροστά μοιάζει να λέει «είμαι καλά» («I'm fine»), αλλά αν το δει κανείς από την ανάποδη, γράφει «σώσε με» («Save me»). Σύμφωνα με το newsbeast η φωτογραφία με την έξυπνη αυτή δερματοστιξία, έγινε αρκετά δημοφιλής (viral) όταν η 21χρονη την ανέβασε στο Facebook και έλαβε πάνω από 300.000 likes.

«Σήμερα αποκαλύπτω κάτι που ελάχιστοι από εσάς γνωρίζουν. Είμαι έτοιμη να ξεκινήσω διάλογο σχετικά με την ψυχική ασθένεια. Τον περασμένο χρόνο, διαγνώσθηκα με κατάθλιψη και ειλικρινά ήταν ένα πρόβλημα για αρκετό διάστημα, αλλά νομίζω ότι χειροτέρεψε… Οπότε σήμερα, έκανα αυτό το τατουάζ. Πιστεύω ότι το πόδι μου ήταν το καλύτερο σημείο: όταν κάποιος το δει, θα δει πρώτα το 'I’m fine’ αλλά αν το δει από τη δική μου πλευρά, θα δει το 'save me’», έγραψε στο κείμενο που συνόδευε την εικόνα.

«Οι ψυχικές ασθένειες είναι σοβαρές», συμπλήρωσε «αλλά αποτελούν και ντροπή για την κοινωνία. Νοιαζόμαστε τόσο πολύ με την εξωτερική μας εμφάνιση αλλά ελάχιστα για την ψυχική μας κατάσταση…».