Το αισθανόσουν σε κάθε «λάκτισμα» στο μικρόφωνο πως ο Σωκράτης Μάλαμας έχει πάθος, δεν πατάει σε κανόνες του πενταγράμμου και με αυθορμητισμό και ένστικτο καταφέρνει να ταξιδέψει και να κάνει το κοινό να ερωτευτεί με μελωδίες και τραγούδια!

Ο Σωκράτης Μάλαμας και οι συνεργάτες του πραγματοποίησαν μια από τις πιο ωραίες συναυλίες του φετινού καλοκαιριού στα Παλαιά Σφαγεία.

Το βράδυ της Δευτέρας στην Ακτή Δυμαίων συγκεντρώθηκε κόσμος κάθε ηλικίας για έναν καλλιτέχνη με ιδιαίτερη φωνή και «βροντερή» ψυχή.


Ξεκινώντας το πρόγραμμα του, αναφέρθηκε στις χθεσινές πυρκαγιές και στους πυροσβέστες που «υπερβάλλουν εαυτόν» για να ανταπεξέλθουν, αφιερώνοντας τους ένα τραγούδι.

Νέα και παλιά τραγούδια από την τριαντάχρονη πορεία του τραγουδήθηκαν με τα χέρια στον αέρα ενώ ακούραστος έμεινε στην σκηνή για περίπου 3 ώρες...

Εξίσου εξαιρετικές φωνές η Λαμπρινή Καρακώστα που τον συνόδευσε αλλά και οι μουσικοί του.

Νίκος Μαγνήσαλης στα τύμπανα, Γιάννης Παπατριανταφύλλου στο κοντραμπάσο, Κυριάκος Ταπάκης στο λαούτο και μπουζούκι, Φώτης Σιώτας στο βιολί και Κλέων Αντωνίου στην κιθάρα.

Μια καλά δεμένη ομάδα που λάτρεψαν τόσο οι παρευρισκόμενοι στην αρένα όσο και αυτοί που καθόντουσαν στις καρέκλες...


Στης πικροδάφνης τον ανθό - Κλέων Αντωνίου / ΠΑΤΡΑ 2015


Η Break Event (Βίβιαν Μοθωναίου Γεωργακάκη και Μάνος Γεωργακάκης) φρόντισαν να είναι όλα όπως πρέπει...

Εξαιρετικός ήχος και άρτια οργάνωση. Καταφέρνουν κάθε φορά να μας κάνουν να περνάμε καλά και γι αυτό και επιλέγουν μοναδικούς καλλιτέχνες και συγκροτήματα για να φέρουν κοντά μας!

Δείτε βίντεο και φωτογραφίες από μια εκπληκτική βραδιά!


Ο Μενούσης - Κλέων Αντωνίου / ΠΑΤΡΑ 2015