Το απλό αλλά συγχρόνως ξεχωριστό σκηνικό, πάνω στη θάλασσα, κατατάσσεται ανάμεσα στα καλύτερα και ειδυλλιακότερα μέρη για να επισφραγίσετε την πιο λαμπερή ημέρα της ζωής σας, με φόντο τον κόλπο του Πατραϊκού.

Μακριά από τα συνηθισμένα και τις περιττές υπερβολές αποτελεί την απόλυτη εναλλακτική και οικονομική λύση για τους φίλους της θάλασσας και της καλαισθησίας.

Η καταπράσινη έκταση του μπορεί να φιλοξενήσει δεξιώσεις γάμων και βαπτίσεων, κοινωνικές εκδηλώσεις σωματείων, εταιρικές εκδηλώσεις, πάρτυ, χορούς, παρουσιάσεις, συνέδρια, σεμινάρια, workshops και όχι μόνο...


Η πείρα, η γνώση του αντικειμένου, η φαντασία, οι πρωτοποριακές ιδέες, η επιμονή στην λεπτομέρεια και πάνω απ’ όλα οι χιλιάδες ευχαριστημένοι πελάτες, αποτελούν την εγγύηση για τις μαγευτικές βραδιές σας αλλά και τις φωτεινές ημέρες για εσάς και τους καλεσμένους σας. 

Με γνώμονα πάντα τις δικές σας επιθυμίες και καθοδηγητή την εμπειρία, οι άνθρωποι του Miyora υπόσχονται να διαμορφώσουν την καλύτερη πρόταση και να δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό, για να διασφαλίσουν ότι η πιο ευτυχισμένη μέρα της ζωής σας θα πραγματοποιηθεί ακριβώς όπως την έχετε ονειρευτεί.

Μη διστάσετε να έρθετε σε επαφή μαζί τους στο 2610-522.910 ή μέσω της σελίδας τους στο facebook.