Η αγάπη και ο έρωτας δεν μετρά αποστάσεις, όμως όταν οι αποστάσεις αυτές ξεπερνιούνται γίνεται ο… χαμός!

Έτσι έγινε και στην περίπτωση ενός νεαρού ζευγαριού που σπουδάζει στην Πάτρα, σε σχολές των θετικών επιστημών. Το ζευγάρι που είναι μαζί εδώ και περίπου ένα χρόνο, χωρίστηκε στα τέλη του περασμένου Ιούνη, όταν τελείωσε η εξεταστική τους.

Βλέπετε, το αγόρι έρχεται από την Μεσσηνία, ενώ το κορίτσι είναι από την Βόρεια Ελλάδα και συγκεκριμένα από την Δυτική Μακεδονία. Χίλια μύρια απόσταση. Όπως καταλαβαίνετε, πηγαίνοντας ο καθένας στην ιδιαίτερη πατρίδα του για να δουν τους δικούς τους και να κάνουν διακοπές, δεν είχαν και πολλά περιθώρια για να… σμίξουν τις αποστάσεις.

Η μόνη τους επαφή εδώ και περίπου δύο μήνες ήταν το facebook και κανά τηλέφωνο στο κινητό. Όταν επιτέλους ειδώθηκαν, την περασμένη εβδομάδα, ερχόμενοι στην Πάτρα για να προετοιμαστούν για την εξεταστική, οι νεαροί ερωτευμένοι κλείστηκαν για τρεις μέρες σχεδόν μέσα σε ένα μικρό διαμέρισμα και δεν το κουνούσαν από εκεί.

Τι και αν τους έπαιρναν οι παρέες τους, τι και αν περίμεναν και εκεί στη γειτονιά για να τους δουν (βλέπετε μένουν σε μία από τις κατεξοχήν φοιτητικές περιοχές στο κέντρο της πόλης), αυτοί… τίποτα.

Παντζούρια, κλειστά air condition και που και που καμία βόλτα στο μπαλκόνι. Μετά από μέρες ξετρύπωσαν από την γκαρσονιέρα. Τώρα τι έκαναν; Προφανώς θα έπαιζαν (λόγω καταγωγής) τους…. βόρειους και τους νότιους.

Μη μας ρωτήσετε για νικητές…