Ένας πολύ ωραίος γάμος έγινε στο γραφικό εκκλησάκι του Αγίου Γεώργιου στην Ροδοδάφνη, λίγο πριν το Αίγιο!

Η πανέμορφη Γιώτα Κοντογεωργοπούλου και ο πάντα χαμογελαστός Χρήστος Δημόπουλος παντρεύτηκαν και ενώπιον θεού και ανθρώπων ένωσαν τις ζωές τους.

Ένας γάμος αυθεντικός αλλά και λαμπερός που είχε μέσα του πολύ αγάπη και αυτό ξεκινούσε από το ζευγάρι.

Η fashiondoll Γιώτα και ο ιδιοκτήτης του Aqua club είναι μαζί αρκετά χρόνια και ο γάμος τους, ήταν η φυσική συνέχεια ενός έρωτα που εμπνέει και προκαλεί χαμόγελα στους γύρω.


Η νύφη, που είναι ένα κορίτσι τόσο χαμογελαστό θα μπορούσε να λάμπει και χωρίς το νυφικό, έφτασε στην εκκλησιά με ένα vintage μαύρο Mercedes ενώ ο γαμπρός περίμενε υπομενετικά έξω από τον ναό όπου έγινε και το μυστήριο.

H βραδιά ήταν γλυκιά και η ατμόσφαιρα... νησιώτικη!

Η Γιώτα φόρεσε ένα νυφικό Inbal Dror από τον οίκο νυφικών Berta ενώ η Κωνσταντίνα Μάρκου (makeup) και η Κορίνα Συνοδινού (hairstyling) ολοκλήρωσαν το εκπληκτικό αποτέλεσμα με τις πινελιές τους.

Kουμπάρα ήταν η παιδική φίλη της νύφης Νίκη Λαμπροπούλου.


Με την κουμπάρα...

Όλα ήταν υπέροχα όπως και η δεξίωση μετά...

Το τραπέζι έγινε στο Αqua club και ο γαμπρός μαζί με τους συνεργάτες του μετέτρεψαν τον χώρο από club σε ένα κάτι το «εξαιρετικό» και κομψό.

Στο τραπέζι περίμεναν τους καλεσμένους φωτογραφίες καρτ ποστάλ από την pre-wedding φωτογράφιση του ζευγαριού byak3fotografia.com & Theo Alexiou!

Το πολύ ωραίο στολισμό ανέλαβε η Δώρα Πραντζάλου ενώ οι εκπλήξεις ήταν πολλές και όλοι πέρασαν εκπληκτικά.

Μια μαγική βραδιά και η αρχή μια νέας ζωής!

Το patrasevents.gr εύχεται η αγάπη τους να είναι παντοτινή, να υπάρχει υγεία, ευτυχία και ευημερία για δύο ανθρώπους που πραγματικά το αξίζουν!


Τα fashiondolls Δήμητρα Ζαφειρακοπούλου - Γιώτα Κοντογεωργοπούλου!