Το καλοκαίρι φεύγει, όμως τα γκάζια και οι ταχύτητες μένουν εδώ. Που; Μα φυσικά στην Καρτμάνια στα Βραχναίικα Πατρών.

Tο Σάββατο στις 29 Αυγούστου η ΦΙΛΜΠΑ ήταν να διοργανώσει μία οργανωμένη προπόνηση στην πίστα για τους οδηγούς που ετοιμάζονται για να κάνουν τα… δικά τους και τον φετινό χειμώνα.  Οι οδηγοί που λατρεύουν το Drift, αλλά και το Super Lap θα είχαν μια μοναδική ευκαιρία με τις σωστές υποδείξεις από μετρ του είδους να διορθώσουν τα λάθη τους και να βελτιώσουν τις επιδόσεις τους.

Σύμφωνα όμως με νεότερη ενημέρωση που είχαμε από την ΦΙΛΜΠΑ το event ακυρώθηκε και αναβλήθηκε,  πιθανότατα, για το άλλο Σαββατοκύριακο. Όμως η ΦΙΛΜΠΑ θα προχωρήσει σε παρόμοιες τέτοιες εκδηλώσεις στην πίστα της Καρτμάνια, καθώς σύμφωνα τα όσα έχουν γίνει γνωστά ετοιμάζει μία σειρά από events που θα κρατήσουν την αδρεναλίνη των οδηγών και των φίλων του μηχανοκίνητου αθλητισμού στα ύψη.

Εκδηλώσεις που θα περιλαμβάνουν και special event με την ονομασία «Gran Turismo 6 CUP» που θα γίνονται στο  καφέ της πίστας και σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο, εκεί όπου θα στηθούν οι γνωστές σε όλους παιχνιδομηχανές για τους λάτρεις του χειριστηρίου.

Πάντως για περισσότερες πληροφορίες η γραμματεία της ΦΙΛΜΠΑ λειτουργεί καθημερινά στα τηλέφωνα 2610-333.077 και 6906.611682.