Η 15η Γιορτή Μπύρας ανοίγει τις πύλες της στις 28 Αυγούστου έως 9 Σεπτεμβρίου στο Στάδιο Ειρήνης & Φιλίας, όπου για δεκατρία βράδια οι λάτρεις της μπύρας θα δοκιμάσουν πάνω από διακόσιες ετικέτες κι εξήντα drafts από την ελληνική και διεθνή παραγωγή.

Τη μοναδική αυτή εκδήλωση, που προσελκύει σταθερά πάνω από 40.000 και πλέον επισκέπτες κάθε χρόνο, θα παρουσιάσουν η Τζόυς Ευείδη και ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης.

Κάθε βραδιά θα είναι ξεχωριστή και απολαυστικά μεθυστική, καθώς εκτός από την παγωμένη μπύρα που θα ρέει άφθονη, σημαντικοί καλλιτέχνες της ελληνικής και διεθνούς μουσικής σκηνής θα ανεβάζουν τον ρυθμό της διασκέδασης στα ύψη .

Η σκηνή θα ζεσταίνεται στις 20:00 με πληθώρα νέων σχημάτων κι εν συνεχεία θα παίρνουν τη σκυτάλη οι Kings (28/8), Θάνος Πετρέλης (29/8), C REAL (30/8), Mr. Highway Band (31/8), Άγγελος & Στέλιος Διονυσίου(αφιέρωμα 25 χρόνια χωρίς τον Στράτο Διονυσίου) (1/9) Δ.Ο.Γ.Μ.Α (2/9), Περικλής Τζουγανάκης (3/9), Θεοδοσία Τσάτσου (4/9), Jon Uli Roth -Scorpions- (5/9), Αλκιβιάδης Κωνσταντόπουλος (6/9), Στάθης Δρογώσης (7/9), Τάνια Κικίδη (8/9) και Δημήτρης Κοργιαλάς (9/9).


Ολόκληρο το πρόγραμμα

28.8 Φαντασμαγορικό θέαμα με πυροτεχνήματα,έπειτα το πρόγραμμα θα ανοίξουν οι Sleazy Lizards που θα δώσουν την σκυτάλη στους DEEJAY NIC "THE BAND" και η βραδιά θα φτάσει στην κορύφωση με τους KINGS. 

29.8 Ο Δημήτρης Περιπάνος θα ανοίξει το πρόγραμμα και θα ακολουθήσει ο Θάνος Πετρέλης.

30.8 Οι Goldie Edition θα προθερμάνουν την βραδιά,θα ακολουθήσουν τα Χάρτινα Φτερά όπου θα παραδώσουν την σκηνή στους C REAL.

31.8 Ganzi Gun και Rollin' Dice θα ανεβάσουν τη διάθεση μας και θα παραδώσουν την σκυτάλη στους Mr Highway Band.

1.9 Οι Organic Soul Injection ξεκινούν την βραδιά,έπονται οι Space Slavery όπου και παραδίδουν στους Δ.Ο.Γ.Μ.Α.

2.9 Ένα μοναδικό αφιέρωμα 25 χρόνια χωρίς τον Στράτο Διονυσίου.Τραγουδούν Στέλιος και Άγγελος Διονυσίου.

3.9 Ένα μοναδικό Κρητικό πρόγραμμα από τον Περικλή Τζουγανάκη.

4.9 Την σκηνή θα ζεστάνουν οι Sunlight όπου θα την παραδώσουν στους +Atra.Έπειτα η απολαυστική Θεοδοσία Τσάτσου θα μας κρατήσει ροκ συντροφιά.

5.9 Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος ένα μεγάλο όνομα από το εξωτερικό.JON ULI ROTH!Νωρίτερα θα παίξουν οι Bigus Dickus
Victory in rio 
Music Mafia Syndicate
Ενώ η Τάνια Κικίδη θα δώσει την σκυτάλη στο 'Uli Roth.

6.9 Οι Echoes θα ξεσηκώσουν το ΣΕΦ και θα παραδώσουν στους Random Play.Λίγο αργότερα ο Αλκιβιάδης Κωνσταντόπουλος θα απογειώσει το κέφι.

7.9 Ο Στάθης Δρογώσης θα μας τιμήσει με την παρουσία του στο Athens Beer Festival ενώ προηγουμένως θα έχουν παίξει οι Politically incorrect και οι Μιάμιση Μέρα

8.9 Το φαινόμενο Τάνια Κικίδη,μια σπουδαία φωνή θα παρευρεθεί για άλλη μια φορά στο Φεστιβάλ.Την συναυλία ανοίγουν οι The Delay και ακολουθεί ο Φώτης Ζελελίδης.

9.9 Όλα τα ωραία έχουν ένα τέλος και ο Δημήτρης Κοργιαλάς θα αναλάβει να περάσουμε τόσο καλά για να ξανα ανταμώσουμε του χρόνου.Την συναυλία ανοίγουν οι Μικρές Διαδρομές.


Στο πλαίσιο του φετινού φεστιβάλ θα πραγματοποιηθεί ειδική παρουσίαση της Ελληνικής Μικροζυθοποιίας σ’ ένα όμορφα διαμορφωμένο εξωτερικό χώρο του επάνω διαζώματος των κερκίδων του ΣΕΦ.

Η μετακίνηση των επισκεπτών θα γίνεται από την Taxiplon Hellas.

Υπεύθυνη προβολής, διαφήμισης & επικοινωνίας του Athens Beer Festival είναι η εταιρεία Activad Advertising 

Περισσότερα στο www.beerfest.gr