Με την τελευταία καλοκαιρινή πανσέληνο να μας αφήνει την πιο γλυκιά αίσθηση αυτό το Σάββατο, το Mirasol δίνει μια ακόμα πιο έντονη γεύση στο απόγευμα, φιλοξενώντας τον Νίκο Μίχα για ένα δίωρο live, με τραγούδια από την δισκογραφία του, κάποια από την καινούρια του (δισκογραφική) δουλειά καθώς και κάποιες προσεκτικά διαλεγμένες διασκευές αγαπημένων τραγουδιών, κάνοντας τη βραδιά της πανσελήνου ακόμα πιο ηλεκτρισμένη!

To ραντεβού δίνεται στις 18:30 μ.μ. σε ένα ονειρεμένο μέρος δίπλα στο κύμα ιδανικό για τέτοια ιδιαίτερα live...


Λίγα λόγια για τον Νίκο Μίχα...

Ο Νίκος Μίχας γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα. Από δώδεκα χρονών άρχισε να ασχολείται με την μουσική παίζοντας πιάνο. Στην ηλικία των 15 ετών μαζί με τον αδελφό του δημιούργησαν το πρώτο τους ερασιτεχνικό συγκρότημα παίζοντας διασκευές γνωστών για την εποχή τραγουδιών και δημιουργώντας δική τους μουσική και στίχους. Στην ηλικία των δεκαοκτώ ο Νίκος ξεκίνησε σπουδές ιατρικής στην Ρουμανία. Δεν παύει όμως ποτέ να ασχολείται με την μουσική. Δημιουργεί ένα ελληνικό φοιτητικό συγκρότημα με το όνομα Reneslip και εμφανίζεται σε ελληνικά φοιτητικά στέκια. Στο τέταρτο έτος των σπουδών του δημιουργεί στην Ελλάδα το συγκρότημα με την ονομασία ΝΙΜΑ.

Το συγκρότημα αυτό παίζει δικά του κομμάτια και ηχογραφούν το πρώτο Demo LP. Το 2003 τελειώνει τις σπουδές του και επιστρέφει μόνιμα στην Ελλάδα και εμφανίζεται με τους ΝΙΜΑ σε καλοκαιρινές εκδηλώσεις και συναυλίες παίζοντας μεταγενέστερες επιτυχίες όπως "Το Πάρτυ" και "Σημάδια Καιρού" αφήνοντας τις καλύτερες εντυπώσεις. Την άνοιξη του 2004 συμμετέχει στο Fame Story II όπου και παρουσιάζει στο ευρύτερο κοινό το "Το Πάρτυ" σε στίχους και μουσική του ίδιου. Η μεγάλη επιτυχία του τραγουδιού και η αποδοχή του από το ευρύ κοινό τον οδήγησε σε συμβόλαιο με την δισκογραφική εταιρία Heaven Music. Ακολούθησαν δύο προσωπικοί δίσκοι "Στη Χώρα Του Ποτέ" (2005) και "Τρέχει Τίποτα" (2007) με το τραγούδι «Τα παιδιά των μπαλκονιών» σε στίχους του Λάκη Λαζόπουλου.


Nikos Mixas - To Party

Το επίσημο site του Νίκου Μίχα συμπεριλαμβάνεται στο Top 200 των καλύτερων Official Music Sites του κόσμου από τον διαγωνισμό που διοργανώνεται κάθε χρόνο από τα People's Choice Awards. Έχει πάρει την εκπληκτική θέση 47 όταν ανταγωνίζεται sites διεθνούς φήμης όπως Coldplay, Westlife, keane, Muse, Manic Street Preachers, Pink, Bloc Party κ.α. Σήμερα ο Νίκος Μίχας ακολουθώντας την δική του προσωπική μουσική πορεία βρίσκεται στο studio ετοιμάζοντας υλικό για το επόμενο προσωπικό του cd.