Πατρινέλα είναι το «φάντασμα» της Πάτρας!

Copa Patrinella είναι η εκδήλωση της Ε.Λ.Ι.Α. που έχει προγραμματιστεί για το Σάββατο 12 Σεπτεμβρίου...

Τα μέλη της ιστορικής λέσχης αυτοκινήτων «παραχωρούν» για λίγο τα οχήματα τους, στις γυναίκες τους και επιδέξιες σοφερίνες.

Είναι μια εκδρομή για τις όμορφες αντίκες της περιοχής και σίγουρα ένα ξεχωριστό θέαμα.

Στις 5 το απόγευμα του Σαββάτου δίνουν ραντεβού στο Παμπελοποννησιακό στάδιο Πατρών με τερματικό σταθμό την πίστα καρτ στα Βραχναίικα.

Εκεί θα κάνουν μια διαδρομή στην πίστα ενώ στην παραλία των Βραχναίκων θα δοθούν αναμνηστικά και θα ακολουθήσει γεύμα και διασκέδαση για όλους.


Aναλυτικά το πρόγραμμα Σάββατο 12/09/2015:

17.00 – 18.00 
Συγκέντρωση, ενημέρωση & διοικητικός έλεγχος σε Parking Παμπελοποννησιακού Σταδίου Πατρών. 
18.00 – 19.00 
Εκκίνηση οχημάτων. Διαδρομή προς το Κάστρο της Πάτρας- Αχάϊα Κλάους, - Ιερά Μονή Ομπλού – Θέα – Καλλιθέα –Βραχνέϊκα. 
19.00 – 20.00
Αναμενόμενη άφιξη οχημάτων στην πίστα καρτ στα Βραχνέϊκα.

19.00-22.00 
Τα πληρώματα μετά την άφιξη των οχημάτων στην πίστα θα ενημερώνονται για τις αρχές του regularity, και στη συνέχεια, θα καλούνται να κάνουν πρακτική εφαρμογή είτε επιλέγοντας την τήρηση συγκεκριμένης Μ.Ω.Τ., στη διαδρομή των 1,025μ. που είναι το μήκος της πίστας, είτε την επιλογή συγκεκριμένου χρόνου και η επανάληψή του, για όσες περισσότερες συνεχόμενες φορές μπορέσουν. 
22:00- 01:30
Με την ολοκλήρωση της πρακτικής εφαρμογής τα πληρώματα και τα οχήματα με ελεύθερη διαδρομή θα κατευθυνθούν προς την παραλία των Βραχνέϊκων, όπου θα ακολουθήσει η απονομή αναμνηστικών και επάθλων και γεύμα. 

Σημείωση: Τα ωράρια αναφέρονται στην εκκίνηση και στον εκτιμώμενο χρόνο άφιξης του πρώτου οχήματος. Το τελευταίο θα διέρχεται περίπου έως μία ώρα αργότερα.