Σ΄έναν καταπράσινο χώρο με αδιαμφισβήτητα εντυπωσιακό φυσικό τοπίο επί της Παλαιάς Εθνικής Οδού Πατρών-Πύργου, μόλις 15' από την Πάτρα, το Miyora υπόσχεται να χαρίσει στην πιο ξεχωριστή σας μέρα τη λάμψη που της αρμόζει.

Με απεριόριστη μαγευτική θέα στον κόλπο του Πατραϊκού αποτελεί τον πλέον κατάλληλο χώρο για κάθε είδους λαμπερή κοινωνική εκδήλωση.

Τους καλοκαιρινούς μήνες, στους καταπράσινους δροσερούς κήπους δίπλα στο κύμα, η υπαίθρια διοργάνωση της γαμήλιας δεξίωσης θα ανταποκριθεί στις υψηλές ποιοτικές και αισθητικές απαιτήσεις σας και σίγουρα θα σας εμπνεύσει με φαντασία, ώστε να συνθέσετε με κάθε λεπτομέρεια τη γαμήλια δεξίωση που ονειρευόσαστε. 

Το έμπειρο και φιλόξενο προσωπικό από την πλευρά του, εγγυάται την ποιότητα των υπηρεσιών, προσφέροντας προτάσεις που θα μετατρέψουν την πιο όμορφη ημέρα της ζωής σας σε αξέχαστο γεγονός.

Σε μια εκλεπτυσμένη ατμόσφαιρα, σε ένα παραμυθένιο, αέρινο και εντυπωσιακά διακοσμημένο περιβάλλον, με κέφι και άψογο και φιλικό service, η γαμήλια τελετή σας θα αποτελέσει την πιο ονειρεμένη και ευοίωνη έναρξη μιας νέας ζωής. 

Απολαύστε την ομορφότερη ημέρα της ζωής σας, επισφραγίστε τη με την εγγύηση ποιότητας του Miyora και… βίον ανθόσπαρτoν! 

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε στο 2610-522.910 ή να επισκεφθείτε την σελίδα του Miyora στο facebook.