Το Beach Bar που αγαπήθηκε όσο κανένα άλλο και φέτος το καλοκαίρι, φιλοξενεί δύο από τις πιο αγαπημένες και δημοφιλείς ελληνικές φωνές και μας προσκαλεί να αποχαιρετήσουμε το καλοκαίρι με κέφι και ζωντάνια.

Την Πέμπτη 27 Αυγούστου, μας επιφυλάσσει μοναδική εμφάνιση «έκπληξη» από τον αγαπημένο τραγουδιστή του νεανικού κοινού, τον Stan. Ένας καλλιτέχνης με πραγματικά φανατικό κοινό, που υπόσχεται μια super βραδιά γεμάτη διασκέδαση και χορό για όλους, σε ένα πρόγραμμα με γερές δόσεις ελαφρολαϊκής, αλλά και ποπ διάθεσης!


Τον τελευταίο κύκλο των live εμφανίσεων στο Mango, θα κλείσει ο Βαλάντης, ένας καλλιτέχνης που καταφέρνει μέσα από κάθε του τραγούδι να μιλάει στην καρδιά του κόσμου και να προσφέρει μοναδικές βραδιές. Την Παρασκευή 28 Αυγούστου θα πάρει το μικρόφωνο για να σας κρατήσει συντροφιά και να θυμίσει όμορφες στιγμές από το μουσικό του παρελθόν.


Τις ξεχωριστές αυτές εμφανίσεις θα διαδεχθεί ένα μεγάλο Closing Party, την Κυριακή. 

Με τις πιο αγαπημένες επιτυχίες να παίζουν δυνατά στα ηχεία και τις εκπλήξεις να μη σταματάνε, θα πέσει η αυλαία της φετινής σεζόν, ανανεώνοντας το ραντεβού της ξέφρενης διασκέδασης για του χρόνου και δημιουργώντας τις τελευταίες αξέχαστες καλοκαιρινές αναμνήσεις του 2015. 

Γίνεται να λείπουμε;