Ξεχάστε τις εκλογές, τις εφορίες, τα σενάρια περί χρεωκοπίας και όλα τα υπόλοιπα που κάνουν την καθημερινότητα μας.

Το «37o River Party» στο Νεστόριο της Καστοριάς ξεκίνησε και για ακόμα μία χρονιά η μεγαλύτερη μουσική εκδήλωση του καλοκαιριού, συγκεντρώνει χιλιάδες επισκέπτες και κατασκηνωτές.

Επισκέπτες που θα αφεθούν για λίγες μέρες στις νότες της μουσικής και στην ομορφιά της φύσης, θέλοντας να γευτούν την δύναμη ενός φεστιβάλ που έχει ένα ξεχωριστό χρώμα που όμοιο του δεν μπορούν να βρουν πουθενά.

Για τον λόγο αυτό, άλλωστε, τα μεγαλύτερα μουσικά ονόματα της εγχώριας μουσικής σκηνής, έχοντας διαφορετικές μουσικές προελεύσεις, κάθε χρόνο επιλέγουν να ανέβουν στη σκηνή του για να γίνουν και αυτοί μέρος μιας υπέροχης μαγείας, μιας μαγείας που συνδυάζεται με την ομορφιά της ελληνικής φύσης, την υπέροχη μουσική και των ενθουσιασμό των χιλιάδων κατασκηνωτών που το επισκέπτονται.


Στο φετινό River Party, έχοντας ξεπεράσει τα όποια εμπόδια υπήρχαν από τις πολιτικές εξελίξεις και τα όσα προβλήματα προκάλεσε η πολιτική αβεβαιότητα, εμφανίζονται ορισμένα από τα σημαντικότερα μουσικά ονόματα της λαϊκής, της έντεχνης, της εναλλακτικής και της μοντέρνας μουσικής σκηνής, σε συνδυασμό με μία σειρά από δρώμενα και από events, με ξεχωριστούς dj's που απογειώνουν την μαγεία που λέγαμε.

Εξάλλου, καθισμένος κάτω από δέντρα, δίπλα από το ποτάμι και ακούγοντας μουσική κανείς μπορεί άνετα να χάσει την αίσθηση του χρόνου. Σε έξι μέρες γεμάτες από μουσική, σε έξι καταπληκτικές ημέρες γεμάτες από συγκινήσεις και εμπειρίες. 

Δείτε φωτογραφίες από το River Party μέσα από το popaganda.





Μonika: "Shake Your Hands" (37ο River Party)