Κάπως έτσι δε θα ήθελες να ζήσεις και εσύ το παραμύθι; Δύο άνθρωποι που ερωτεύτηκαν, αγαπήθηκαν και αποφάσισαν να κάνουν το μεγάλο βήμα… και το έκαναν. Και τώρα; Επέλεξες το γαμπρό, την εκκλησία, το νυφικό, δε νομίζεις πως είναι ώρα να επιλέξεις και το μέρος της γαμήλιας δεξίωσης;

Γι’ αυτό το θέμα δε χρειάζεται να ψάξεις και πολύ, εμείς σου έχουμε την πιο παραμυθένια λύση που ακούει στο όνομα MiYoRa!

10 λεπτά από το κέντρο της Πάτρας, είναι το ιδανικό μέρος για να πραγματοποιήσεις τη δεξίωση του γάμου σου.


Δεν είναι μόνο η τοποθεσία, ακριβώς εκεί που ”σκάει” το κύμα, ούτε ο καταπράσινος κήπος με τους φοίνικες και τα πανύψηλα δένδρα, δεν είναι ούτε οι εκλεκτές γεύσεις και το άψογο service… είναι όλα αυτά μαζί! Γιατί όσο περίεργο και αν ακούγεται, όλα αυτά μπορούν να συνδυαστούν σε ένα μόνο μαγαζί, αρκεί να είναι το MiYoRa! 

Υπάρχει καλύτερος οιωνός από το να ξεκινήσετε το ταξίδι στην καινούρια σας ζωή σε ένα τόσο όμορφο μέρος; Να έχετε κοντά σας ανθρώπους που σας αγαπούν, να αγναντεύετε μαζί με τον άνθρωπό σας το απέραντο γαλάζιο του Πατραϊκού, σχεδιάζοντας τη δική σας πορεία και να απολαμβάνετε το πιο όμορφο ηλιοβασίλεμα της ζωής σας; 

Ο χώρος μας είναι απεριόριστος, όπως απεριόριστη πρέπει να είναι και η φαντασία σας, ώστε να συνθέσετε το καλύτερο σκηνικό γι’αυτή την ιδιαίτερη στιγμή σας. 

Μη χάνετε λοιπόν καιρό, κλείστε την ημερομηνία που θέλετε στο ιδανικότερο μέρος γι’αυτό το σκοπό, στο MiYoRa!