Το συνώνυμο του πανικού είναι... S.O.L. Festival και Mirasol! Είναι καλοκαίρι, έχει καύσωνα και γι' αυτό ψηφίσαμε Mirasol "δαγκωτό". 

Είναι μία δυνατή και μοναδική εμπειρία και νιώθουμε τυχεροί που μπορέσαμε και το ζήσαμε στην Ροδινή την Κυριακή 16 Αυγούστου, μία μέρα αφιερωμένη στον ήλιο, την θάλασσα και σε έναν ιδανικό εναλλακτικό τρόπο ζωής.


Οι δραστηριότητες ξεκίνησαν από το πρωί με μαθήματα Hatha Yoga από την Αστερία. Στο χώρο του Mirasol, ο Ορέστης Ζούμπος μας δίδαξε την τεχνική του SUP, ενημερώνοντας μας για τα οφέλη του.

Η Νέλλη Βεργοπούλου μοιράστηκε μαζί μας κομμάτια από την καλοκαιρινή της κολεξιόν Rich Bitch Poor Dog, η Ματίνα Γεωργούδη μας έδειξε τα summer makeup tips για δροσερά και φωτεινά πρόσωπα, ενώ η Χαρά και η Ελένη μας παρουσίασαν τις χειροποίητες δημιουργίες τους για να ολοκληρώσουμε το καλοκαιρινό μας look! 


Αυτά είναι λίγα από αυτά που είδαμε και απολαύσαμε στο υπέροχο χώρο του beach bar. Φυσικά δεν έμειναν παραπονεμένοι οι γευσιγνώστες!

Για τους... φαγανούς, από την κουζίνα του Mirasol, δεν έλειπε το Mediterranean Health Food με τους αναγνωρισμένους σεφ του που μας έδωσαν ένα μάθημα γευσιγνωσίας με υγιεινά πιάτα και συστατικά της μεσογειακής κουζίνας με ολοκληρωμένες προτάσεις μενού, ενώ οι υπεύθυνοι του Little Miracles μας μύησαν στο βιολογικό και ενεργειακό τσάι. 


Το αποκορύφωμα του φεστιβάλ μπορούμε αναμφισβήτητα να πούμε πως ήταν τα ευφάνταστα κοκτέιλς, με ιδιαίτερες γεύσεις που γευτήκαμε δια χειρός Μιχάλη Κ. και Χάρη Νικολάου.

Μουσικά μας απογείωσε στο dj set ο Χρήστος Σωτηρόπουλος και η Μαρία Μπρούζου.

Τώρα μπορούμε σίγουρα να πούμε χωρίς καμία αμφιβολία πως θέλουμε άλλη μία δόση λοιπόν!                                                    


Δείτε περισσότερες φωτογραφίες: