Κάθε καλοκαίρι, οι πιο ακριβές περιοχές του Λονδίνου αποκτούν κατοίκους που αξίζουν δισεκατομμύρια.

Μερικοί από τους πιο πλούσιους ανθρώπους του κόσμου διαθέτουν εκατομμύρια νοικιάζοντας απίστευτα πολυτελή διαμερίσματα στη βρετανική πρωτεύουσα.


Πολλά από αυτά έχουν υπνοδωμάτια που είναι μεγαλύτερα από το μέσο διαμέρισμα στο Λονδίνο, διαθέτουν ακόμη και πιάνο μέσα στο γραφείο αν το έχει ζητήσει ο πελάτης και βέβαια καλύπτουν κάθε επιθυμία που μπορεί να έχει ο Κροίσος που μένει εκεί.


Σύμφωνα με στοιχεία του Business Insider, πλούσιοι που «μετακομίζουν» στη Βρετανία πληρώνουν ακόμη και 93.000 δολάρια την εβδομάδα για να έχουν όσα χρειάζονται. Πολλά από τα κτίρια στα οποία βρίσκονται αυτά τα διαμερίσματα διαθέτουν ρεσεψιόν, αλλά και προσωπικό που είναι διαθέσιμο ολόκληρο το 24ωρο. Βέβαια πολλοί από αυτούς, κυρίως από το Κατάρ, τη Σαουδική Αραβία, το Καζακστάν και το Αζερμπαϊτζάν φέρνουν το δικό τους προσωπικό, που μεταξύ άλλων περιλαμβάνει βοηθό, σωματοφύλακα, καμαριέρα και νταντά, αν υπάρχουν παιδιά.


Συνήθως, οι επισκέπτες από τον Περσικό Κόλπο προτιμούν πολυτελή διαμερίσματα με 3-6 υπνοδωμάτια και τουλάχιστον 140 τετραγωνικών μέτρων.