Όπως κάθε Σαββατοκύριακο έτσι και αυτό η καρδιά της διασκέδασης, χτυπά στο Mirasol!

Tο γνωστό beach bar αυτή την φορά μας προσκαλεί σε ένα φεστιβάλ το οποίο αναμένεται να συζητηθεί...

Η Άλις Στέφου υπεύθυνη δημοσίων σχέσεων σε άριστη συνεργασία με τον Σάκη Μαλαφούρη, ιδιοκτήτη του εστιατορίου-καφέ-μπαρ MIRASOL και PAS MAL διοργανώνουν την 16η Αυγούστου 2015 από ώρα 13.00-22.00 στο beach bar MIRASOL στην κάτω Ροδινή μια μέρα αφιερωμένη στον ήλιο, την θάλασσα και έναν ιδανικό εναλλακτικό τρόπο ζωής.

Οι δραστηριότητες θα ξεκινήσουν από το πρωί με μαθήματα Hatha Yoga απο την Αστερία, που θα περιέχουν asanas (στάσεις τις γιόγκα), pranayama (αναπνευστικές ασκήσεις), yoga nidra (γιόγκικη χαλάρωση), ενδεχομένως διαλογισμός και ΟΜ.Ο Ορέστης Ζουμπος θα μας διδαξει την τεχνική του SUP και θα μας ενημερώσει ως προς τα οφέλη του.

Στον χώρο του MIRASOL η Νέλλη Βεργοπούλου θα μοιραστεί μαζί μας κομμάτια από την καλοκαιρινή της κολεξιόν Rich Bitch Poor Dog, η Ματίνα Γεωργούδη θα αποκαλύψει summer makeup tips για δροσερά και φωτεινά πρόσωπα, ενώ η Χαρά και η Ελένη θα μας παρουσιάσουν τις χειροποίητες δημιουργίες τους για να ολοκληρώσουμε το καλοκαιρινό μας look. Ακόμα, από την κουζίνα του MIRASOL, το Mediterranean Health Food και τους αναγνωρισμένους σεφ του θα δοκιμάσουμε υγιεινά πιάτα με συστατικά της μεσογειακής κουζίνας και ολοκληρωμένες προτάσεις μενού, ενώ οι υπεύθυνοι του Little Miracles θα μας μυήσουν στο βιολογικό και ενεργειακό τσάι. Τέλος, ευφάνταστα κοκτέιλ, με ιδιαίτερες γεύσεις θα προετοιμάζουν καθ’ όλη τη διάρκεια του φεστιβάλ ο Μιχάλης. Κ. και ο Χάρης Νικολάου και στο D.J set θα είναι ο Χρήστος Σωτηρόπουλος.

Το S.O.L festival θα συμπεριλάβει τα εξής δρώμενα:

- YOGA 13:00
- NoWork SUP allday lessons www.nowork.gr
- Nellie Vergopoulou Fashion art clothing 
- Matina Georgoudi Make up artist (Summer tips)
- Mediterranean Health Food
- "Little Miracles" Βιολογικό ενεργειακό τσάι 
- Hand Art jewelry
- Ελένη jewelry
- Niki M. Fashion Styling tips

Η είσοδος θα είναι ελεύθερη.

Τηλ. επικοινωνίας: 2610932273
κιν. : 6934498514 (Άλις Στέφου)