Την τύχη με το μέρος τους είχαν surfers στην Καλιφόρνια όταν ένας ιδιοκτήτης Drone, διαπίστωσε από την κάμερα ότι κολυμπούσαν δίπλα τους δύο τεράστιοι λευκοί καρχαρίες.

Ο Ντάστιν ΜακΚάσλιν έσωσε χωρίς να το γνωρίζει τη ζωή αρκετών surfers όταν διαπίστωσε από το Drone που είχε σηκώσει πάνω από τις ακτές της Καλιφόρνια, ότι δίπλα τους κολυμπούσαν δύο λευκοί καρχαρίες.

Όπως αναφέρει το iefimerida το περιστατικό συνέβη στην παραλία του Πίσμο. Ο ΜακΚάσλιν παρακολουθούσε από την ακτή όπου βρισκόταν, τα πλάνα που έστελνε το Drone όταν αρχικά παρατήρησε μια μεγάλη σκιά. Εδωσε εντολή στο Drone να κατέβει πιο χαμηλά και τότε κατάλαβε πως επρόκειτο για καρχαρία ενώ λίγα δευτερόλεπτα μετά, παρατήρησε ότι υπήρχε ένας ακόμα δίπλα του, σε πολύ κοντινή απόσταση από έναν surfer.

Αμέσως έτρεξε στον ναυαγοσώστη και του έδειξε τα πλάνα. Ο Πάτρικ Κάλεν αμέσως έδωσε εντολή σε όποιον ήταν μέσα στο νερό να βγει έξω ενώ έστειλε και ένα σκάφος προκειμένου να διασφαλιστεί ότι δεν θα είχε μείνει κανείς μέσα στη θάλασσα. Όπως μάλιστα τόνισε σε δηλώσεις του ο ΜακΚάσλιν, τού παραδέχθηκε ότι «οι καρχαρίες είναι πάντα εδώ, απλά δεν μπορούμε να τους βλέπουμε συνέχεια».