ΝΑΤΑΣΣΑ ΜΠΟΦΙΛΙΟΥ

ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2015

Ενορχηστρώσεις: ΘΕΜΗΣ ΚΑΡΑΜΟΥΡΑΤΙΔΗΣ

Επιμέλεια: ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ ΕΥΑΓΓΕΛΑΤΟΣ 


Η Νατάσσα Μποφίλιου, μία από τις πιο αγαπημένες ερμηνεύτριες του κοινού, ύστερα από ένα χειμώνα αποχής από τις ζωντανές εμφανίσεις, συνεχίζει τη νέα πανελλαδική της περιοδεία. 
Ο Θέμης Καραμουρατίδης κι ο Γεράσιμος Ευαγγελάτος, ισορροπώντας στις δυο πτυχές της προσωπικότητας της ερμηνεύτριας - την ευαισθησία και το πάθος, στήνουν ένα φωτεινό καλοκαιρινό πρόγραμμα που θα γυρίσει ολόκληρη την Ελλάδα, υπενθυμίζοντας στους αμέτρητους θαυμαστές της Νατάσσας Μποφίλιου για ποιό λόγο οι ζωντανές εμφανίσεις αποτελούν το πιο δυνατό της χαρτί. Αγαπημένα τραγούδια του ρεπερτορίου της πιο δυναμικής τριάδας της τελευταίας δεκαετίας, όπως το “Σ’ έχω βρει και σε χάνω”, το “Εν λευκώ”, το “Μέτρημα” κ.α., ύστερα από μία σειρά πειραματικών προσεγγίσεων, επιστρέφουν στις αρχικές τους ενορχηστρώσεις, προκειμένου να συναντήσουν την απλότητα μιας νέας αφετηρίας σε μία σειρά συλλεκτικών συναυλιών. 
Στο πρόγραμμα έρχονται να προστεθούν σε πρώτη παρουσίαση τα τραγούδια από τις “Πρώτες Λέξεις”, τη νέα συνεργασία της Νατάσσας με τον Σωκράτη Μάλαμα, το Θέμη Καραμουρατίδη και τον Οδυσσέα Ιωάννου. 

 

Προπώληση:

1. Viva.gr & 11876
2. ΠΥΡΓΟΣ
-PUBLIC
-El Barrio cafe (28ης Οκτωβρίου & Μπιζανίου - Πλατεία Δικαστηρίων)
-Γερμανός (Μανωλοπούλου 7 & Γκοτσίνα)
3. ΑΜΑΛΙΑΔΑ:
-Γερμανός (Ερμού 15)
4. ΓΑΣΤΟΥΝΗ:
- My friend's cafe (Στρατηγού Σισίνη)
5. ΑΡΧΑΙΑ ΟΛΥΜΠΙΑ:
- Ρόδο καφέ (Δουμάς και 3ης Περιφερειακής)
6. ΖΑΧΑΡΩ:
-Strigas Travel (Εθνική οδός Πύργου-Κυπαρισσίας)