Live-bands, μείξη ήχων Ανατολής και Δύσης, δωρεάν camping, καινούριες δράσεις και graffiti τοιχογραφίες σε όλη την Μυτιλήνη.

Το Concept και το line up της φετινής διοργάνωσης έχει τίτλο “From East to West” ο οποίος προκύπτει από την γεωγραφική τοποθεσία της Λέσβου. Οι διοργανωτές του επιδιώκουν να συνδέσουν την Urban κουλτούρα του Beach Street Festival με ήχους της Ανατολής σε όλο το φάσμα τους από τα μικρασιάτικα, το ρεμπέτικο, τους αμανέδες τον πειραματισμό, την pop μέχρι και την Underground εκδοχή τους. 100 καλλιτέχνες από Ελλάδα, Τουρκία και Ευρώπη συναντιούνται στο σταυροδρόμι Ανατολής και Δύσης για να δώσουν στο φεστιβάλ μια ξεχωριστή ταυτότητα, παρουσιάζοντας το έργο τους στο κοινό.

Η φετινή διοργανώσει του Beach Street Festival θα έχει 3 stages, τα οποία θα βρίσκονται δίπλα στο camping και την πλατεία του φεστιβάλ.

Live Stage στο ιστορικό κάστρο της Μυτιλήνης
HipHop-Bass Stage δίπλα στην θάλασσα
Square Stage στην Πλατεία του φεστιβάλ

Το Graffiti φέτος είναι υπό την επιμέλεια του Alex Martinez, ενός από τoυς πιο σεβαστούς writer της Graffiti σκηνής με συμμετοχές και συνεργασίες σε παγκόσμιο επίπεδο. Oι τοιχογραφίες θα γίνουν στην Πόλη της Μυτιλήνης σε συγκεκριμένες τοποθεσίες με θεματολογία από το concept “From East to West” , καθώς και με κλασσικά Graffiti styles (open theme) από τους συμμετέχοντες