Το Mango club παραχωρεί την παραλία του για ένα και μοναδικό digital beach festival τη Δευτέρα 10 Αυγούστου!

Τα "ιερά τέρατα" της house μουσικής σκηνής διοργανώνουν το απόλυτο γεγονός του καλοκαιριού...

Το warm up θα κάνει ο Patrick Ntaffy ενώ ακουλουθεί ο Junior Pappa, ο CJ Jeff και στη συνέχεια την διασκέδαση εκτινάσσει ο Vassilis Tsilichristos!

To dance show αναλαμβάνουν οι Maria Nicol & Marietta ενώ οι εκπλήξεις θα είναι πολλές!

Το party ξεκινά στις 20:03 (είσοδος εκ της διοργάνωσης και το ποτό θα έχει 12 ευρώ)


Διαβάστε λίγα ακόμα για τον Vassili Tsilichristo!

Ο Βασίλης Τσιλιχρήστος είναι αναμφισβήτητα ένας από τους πιο φημισμένους djs στην Ελλάδα αλλά και στο εξωτερικό. Είναι ο άνθρωπος που κατάφερε να ταυτίσει το όνομα του με την dance σκηνή στην χώρα μας. Κορυφαία clubs όπως το Mercedes, Remezzo Mykonos, Amfiteatro, Kingsize, Bedroom, Venue, Boudoir, Bondage αποτέλεσαν καi αποτελούν clubs - σταθμούς δικής του έμπνευσης και δημιουργικότητας. Από τους πρώτους επίσης Eλληνες djs που επισκέπτεται την Ibiza (1991), το νησί πού φιλοξενεί τους clubbers όλου του κόσμου, και το οποίο συνεχίζει να επισκέπτεται ανελλιπώς 1 -2 φορές τον χρόνο για τη μουσική του ενημέρωση καί επικείμενες συνεργασίες. 

Από το 1995 και κάθε χρόνο συμμετέχει στο Winter Music Conference, το παγκόσμιο συνέδριο μουσικής, το οποίο γίνεται στο Miami της Florida όπου συμμετέχουν όλα τα δυνατά ονόματα της σκηνής αλλά και όλες οι δισκογραφικές εταιρείες καθώς και άλλοι παράγοντες που σχετίζονται άμεσα ή έμμεσα με την βιομηχανία της μουσικής.

Συνεργάζεται με τα πιο γνωστά Clubs του κόσμου διοργανώνοντας μαζι τους τα πιο πετυχημένα events οπως: MinistryofSound (1995), CafeDelMar (1997), Pacha ( 1998 ), MamboCafe ( 2000 ), NikkiBeachMiami (2000 ), ChinaWhite (2000) , Momo's (2001) , Queen's - Paris (2001), CrobarUSA (2001).

Συνεργασίες / Μετακλήσεις με τα κορυφαία ονόματα της Dance σκηνής όπως PaulVanDyk, Tiesto , ArminVanBuuren, Sasha , Digweed , DeepDish , PaulOakenfold, HernanCattaneo , FelixDaHousecat , DannyTenaglia , NickWarren, BobSinclar, SteveLawler, LittleLouieVega , Tiefschwarz, DaveSeaman, TheHacker, DjHell, JamesHolden, SanderKleinenberg, LeeBurridge, Tiga, MissKittin , Behrouz .

Compiler της best-seller συλλογής HouseExperience , της πιο επιτυχημένης dance σειράς που υπήρξε ποτέ, καθώς και των συλλογών του clubVenue. Σήμερα, ο Βασίλης Τσιλιχρήστος αποτελεί ένα σεβαστό πρόσωπο και στον χώρο της dance σκηνής στο εξωτερικό.

Διαβάστε λίγα ακόμα για τον Cj Jeff!

Ο Cj Jeff είναι ένας από τους πιο γνωστούς και επιτυχημένους dj στην Ελλάδα, από τα μέσα της δεκαετίας του 90, ένας γνήσιος clubber που κατάφερε να γίνει ένας από τους πιο αγαπημένους dj του κοινού, έχοντας παρουσίες σε κλασικά πλέον clubs, όπως +Soda και U-matic.

Σημαδιακές για την καριέρα του ήταν η συνεργασία με τον Toli Q με τα πάρτι του Under The Water, η συνεργασία του με τον Leon Segka στα Fusion Tekno και φυσικά το residency στο Cavo Paradiso στη Μύκονο. Η ολοκλήρωση ήρθε με τη δημιουργία του label του Rhythmetic.

Διαβάστε λίγα ακόμα για τον Junior Pappa!

O Junior Pappa είναι ένας ταλαντούχος Έλληνας μουσικός παραγωγός/dj. Η καριέρα του Junior Pappa ξεκίνησε μόλις στην ηλικία των 16 ετών παίζοντας σε clubs και bars στην περιοχή της γενέτειρας του.

Τα μουσικά ερεθίσματα για εκείνον ήρθαν πολύ νωρίς, όντας σε μια οικογένεια όπου τόσο ο πατέρας του όσο και ο θείος του ήταν ήδη djs.
Ο Junior Pappa έχει κάνει ήδη remixes σε κομμάτια της Nina Kraviz, Miguel Campbell, Teddy Douglas, Sisy Ey, Simion, Jay Sinister & Louie Vega, Saccao και πολλούς ακόμα καλλιτέχνες.

Έχει κυκλοφορήσει παραγωγές του σε συλλογές της: Viva Warriors, της OFF Recordings, όσο και remixes του στην Flatgroove Records, Erase Records, MLP Music Label, Break The Rule Records και άλλα labels.

Προσωπικές παραγωγές του ήδη έχουν κυκλοφορήσει από εταιρείες όπως: Madison Square Records, Kokan, και άλλες.

Στα live του ο Junior Pappa έχει μοιραστεί τα decks με μερικά από τα μεγαλύτερα ονόματα της παγκόσμιας ηλεκτρονικής μουσικής σκηνής όπως είναι: Sasha, John Digweed, Sander Kleinenberg, Nick Warren, James Holden, Dave Seaman, David Morales, Felix Da House Cat, Jerome Sydenham, Dennis Ferrer, Nina Kraviz και αρκετούς ακόμα σπουδαίους καλλιτέχνες.

Το μουσικό του στυλ είναι πια χαρακτηριστικό, χρωματισμένο από house στοιχεία δεμένα με techno ήχους κάνοντας κάθε του εμφάνιση μοναδική. Η μοναδικότητα της επικοινωνίας του με το εκάστοτε κοινό που θα τον ακούσει, είναι ακριβώς αυτό που τον πληρεί καθώς ο σκοπός του κάθε φορά είναι να κάνει τον κόσμο να χορέψει & να ζήσει μαζί του εκείνες τις μοναδικές στιγμές.

Ο Junior Pappa έχει εμφανιστεί στα μεγαλύτερα clubs/bars της πόλης, καθώς επίσης και στους καλύτερους χώρους ανά την Ελλάδα αλλά και στο εξωτερικό όπως: Ρώμη, Πράγα, Ίμπιζα και αλλού.